AcasăMoney&PeopleWednesday, superproducția filmată în România, a intrat pe NETFLIX. Ce vedete de...

Wednesday, superproducția filmată în România, a intrat pe NETFLIX. Ce vedete de la noi joacă joacă alături de Catherine Zeta-Jones

”Wednesday”, ministeria îndelung promovată la nivel mondial și care a fost filmată în mare parte în România, poate fi vizionată pe Netflix.

Surpriză de proporții, pe lângă celebrii Catherine Zeta-Jones, Christina Ricci și Luis Guzman, în producția  MGM ce continuă saga celebrei familii de groază ”Addams” se află și un popular actor român. Este vorba de George Burcea care-l întruchipează pe lugubrul personaj Lurch Addams.

De asemenea, în Wednesday și-a mai adus aportul actorul și iluzionistul Victor Dorobanțu, Claudia Dediu dar și Dumitrana Lupu, surprinză, fiica marii soliste a muzicii ușoare românești, Ileana Șipotanu și a regretatului compozitor Dumitru Lupu.

Să joc alături de Catherine Zeta-Jones este ceva unic. Eu visam să joc în America lângă actori mari, dar niciodată nu mi-am imaginat că ea va fi primul nume imens care-mi va fi coleg de platou.Atât Catherine Zeta-Jones, cât și Luis Guzman sunt extraordinari pe set”, spunea George Burcea care a fost zilele trecute la Los Angeles, unde a avut loc premiera filmului Wednesday.

Wednesday, superproducția filmată în România, a intrat pe NETFLIX

Pe perioada filmărilor ce au avut loc în mai multe locuri din România (studiourile Buftea, Castelul Cantacuzino din Bușteni, inclusiv la Castelul Bran), diva Hollywoodului, Catherine Zeta-Jones (”Masca lui Zorro”, ”Chicago” ori ”Titanic”) a promovat pe paginile sale de socializare multe locuri emblematice ale României.

Tim Burton (FOTO), nominalizat la Oscar pentru ”Corpse Bride” şi „Frankenweenie”, a mai vizitat România alături de actorul său preferat, Johnny Depp și rockerul Alice Cooper, cărora le-a realizat un videoclip.

Wednesday continuă seria filmelor de succes în care, în centrul atenție sunt personajele familiei de groază Addams.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.