x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(7) "externe"

Zidar român din Italia, acuzat că a omorât un fost mafiot Camorra care a încălcat “codul de onoare”

Un zidar român în vârstă de 57 de ani a fost reţjnut, noaptea trecută, de poliţiştii din Ascoli, după ce l-ar fi omorât pe Franco Lettieri, un fost mafiot Camorra care a încălcat "codul de onoare".

Autor: Alice Drăghici | Sursa: Money.ro | Publicat: 17.01.2021, 13:48

Franco Lettieri, în vârstă de 56 de ani, un cunoscut colaborator al procurorilor anti-mafia din Italia după ce a fost de acord să încalce Omert – codul de onoare şi a depus mărturie împotriva unor mafioţi din clanul Camorra, a fost ucis, noaptea trecută, pe o stradă din Ascoli.

 

 

Ambasadorul SUA la București: A luat sfârşit vechea domnie a corupţiei şi criminalităţii organizate

 

 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 22.00, atunci când italianul, cunoscut sub numele de “O ‘Cacaglio”, recent ieşit din programul de protecţie al martorilor, se plimba liniştit pe o stradă din oraş.

 

 

Norvegia înregistrează tot mai multe decese în rândul vârstnicilor vaccinați anti-Covid

 

 

La un moment dat, italianul a fost înjunghiat în picior de un bărbat care mai apoi s-a făcut nevăzut. Lovitura a fost precisă, astfel încât criminalul a ştiut că îi va secţiona artera femurală, iar bărbatul va muri în câteva minute.

 

Din nefericire pentru criminal, Lettieri a reuşit în ultimele sale minute să le ofere poliţiştilor mai multe informaţii care i-au ajutat să îl identifice pe asasin: Petre Lambru, un zidar român în vârstă de 57 de ani, notează salernonotizie.it.

 

Românul a fost găsit în scurt timp de carabinieri şi apoi dus la sediu pentru audieri.

 

Franco Lettieri era un fost mafiot din clanul Camorra, cunoscut pentru faptul că a încălcat codul de onoare şi i-a acuzat pe capii mafioţi Panella şi Ubbidente în procesul contra clanului D’Agostino-Panella.

 

Italianul se mutase în oraşul Ascoli după mult timp în care a fost în programul de protecţie al martorilor.

 

La finalul programului, el a primit o sumă consistentă de bani cu care să îşi reînceapă viaţa şi a ales să se mute în Ascoli, însă, se pare că a fost găsit de duşmanii săi.