AcasăMoney&PeopleZoli Toth cântă la Expoziția Mondială 2020 din Dubai! Va inaugura și...

Zoli Toth cântă la Expoziția Mondială 2020 din Dubai! Va inaugura și Pavilionul României

Zoli Toth cântă la Expoziția Mondială 2020. Muzicianul român a plecat spre Dubai, Emiratele Arabe Unite, invitat la cea mai mare expoziție de pe mapamond, eveniment care va începe pe 1 octombrie a.c.

Artistul al cărui nume este legat de perfomanțele spectaculosului proiect de show SISTEM, nu a plecat singur, ci cu elevii săi, Ansamblul de percuție Young Beats, fondat în cadrul Programului Național Cantus Mundi. Young Beats este cea mai tânără trupă de percuţie din România, cu o vârstă medie a componenţilor de numai 13 ani.

Zoli Toth cântă la Expoziția Mondială 2020 din Dubai. Va inaugura și Pavilionul României

Expoziţia mondială de la Dubai, care va fi deschisă până pe 31 martie 2022,  anunţă participarea a 25 milioane de vizitatori (70% dintre aceștia fiind vizitatori din alte țări) şi a 190 de ţări şi organizaţii internaţionale.

Cheloo de la Paraziții s-a mutat la țară. Vedeta iUmor trăiește într-un loc izolat

Cea mai mare expoziție la nivel mondial, totodată cel mai mare eveniment organziat vreodată în Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud Est, Expoziția mondială 2020 are loc între 1 octombrie 2021 și 31 martie 2022 și este concepută cu scopul de a dezvălui inovațiile ce conturează viitorul, pentru a pune în valoare realizările națiunilor și pentru a promova schimbul cultural.

Zoli Toth este un artist conceptual, de avangardă, care a dezvoltat unele dintre cele mai interesante şi respectate proiecte fusion din România. Deţinătorul în 2005 a celei mai bune poziţionări până în prezent a României la Eurovision, muzicianul este bine cunoscut atât pentru experienţa sa în zona muzicii pop, ca fondator al trupei Sistem şi creator al Zoli Toth Project, cât şi ca solist de muzică clasică sau electronică. În 2021, el a lansat „Better Together”, primul său album solo, un proiect unic în muzica românească, în care vibrafonul este instrumentul principal, alături de sintetizatoare analogice, instrumente de percuţie şi materiale reciclate.

Andreea Esca, TOP 3 gafe monumentale, în direct, la Pro TV! ” Uneori îmi vine să râd”

Ultimele Articole