18 ani de când Laura Stoica a plecat la Cer! ”Vreau să am steaua mea/ Vreau să ajung la ea”

Astăzi se împlinesc 18 ani de când Laura Stoica a plecat spre ”steaua ei”. Treecerea artistei în neființă este o pierdere încă deplânsă de întreaga suflare a muzicii.

 Un teribil accident rutier a curmat viaţa solistei dar și a iubitului ei, Cristi Mărgescu, cu câteva luni înainte ca artista să nască şi să se căsătorească. S-a stins la doar 38 ani. Mormântul solistei din Cimitirul ”Bellu” este încă acoperit cu flori, ca și crucea funerară de la locul tragediei din 2006, în apropiere de Urziceni. Oamenii nu au uitat-o și, în periplurile lor rutiere se opresc să-i aprindă o lumânare celei care era socotită una dintre cele mai bune voci ale pop-rock-ului românesc.

Familia sa, în special fratele artistei încearcă să ducă mai departe numele artistei polivalente (actriță și cântăreață) prin Fundația Laura Stoica. FAlexandru Stoica face eforturi să susțină un festival dedicat marii artiste, și caută tineri talentați cărora să le dea o șansă pentru ca visele lor să devină realitate. Alexandru Stoica a reușit să pună în scenă câteva ediții ale ”Festivalului Laura Stoica”, la Târgoviște, oraș de unde vedeta scenei muzicale era originară.

Astăzi se împlinesc 18 ani de când Laura Stoica a plecat spre ”steaua ei”! ”Muzica mă face să trăiesc clipa la maxim. Ea îmi dă cele mai frumoase senzații, emoțiile sunt cele mai condensate. Muzica este prezentă în procent de 90% din viața mea, în ea mă regăsesc cu cea mai mare pasiune. Mi-a adus cele mai mari satisfacții și niciodată nu m-a trădat”, spunea artista care, pe 10 octombrie, ar fi împlinit 58 ani.

”Cartierul cântă rock”, ”Ea nu știe ce vrea”, ”Îngerii nu plâng”, ”Vreau să am steaua mea”, ”Focul” ori ”Un actor grăbit” sunt cele mai cunoscute melodii ale artistei, cântece populare și astăzi, chiar dacă au fost lansate când nu exista Youtube, Instagram ori SoundCloud.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed