5 femei puternice din fintech de care trebuie să știi

Sunt femei care te inspiră. Sunt acele femei care au reușit să facă ceea e și-au propus. Femeile din societatea modernă se bucură de posibilitatea de a pătrunde în orice domeniu din câmpul muncii. Chiar dacă există în continuare diferențe între numărul femeilor și cel al bărbaților din anumite domenii, demersurile făcute pentru incluziunea femeilor tind să echilibreze diversitatea de gen din industrii.

Industria Fintech a avut o creștere accelerată, iar astăzi observăm că femeile se orientează către o carieră în Fintech. Iată cinci femei din fintech de care ar trebui să știi, potrivit Monepos.

  1. Anne Boden, CEO at Starling Bank – după o lungă carieră în cele mai cunoscute instituții financiare ale lumii, a fondat Starling în 2014 din dorința de a oferi oamenilor o o experință bancară mai simplă, mai ușoară și mai inteligentă față de băncile clasice. În 2018 a primit un premiu MBE în tehnologia financiară.
  1. Alina Ștefan, Chief Executive Office at Salarium Fintech – după o lungă carieră la Azimo UK, Medijobs, 7card, WorlClass și MyBenefits, Alina performează la Salarium. Înțelegerea nevoilor clienților este una dintre abilitățile principale care o ajută în continuare la conturarea unui business de succes.
  2. Camilla Giesecke, Chief Financial Officer at Klarna – ocupând o poziție de conducere esențială pentru unul Klarna, unul dintre cei mai mari jucători din lumea plăților online și a programului buy now pay later.
  3. Jennifer Fitzgerald, Co-Founder & CEO at Policygenius – după 5 ani ca specialist în servicii financiare la McKinsey, Jennifer a creat o platforma care se ocupă cu asigurări online. În 2018, a fost nominalizată în topul Fast Company’s 100 Most Creative People in Business, pentru inovativitatea ei și responsivitatea la nevoile clienților.
  4. Susanne Chishti, CEO at FinTech Circle – platforma a reușit să adune peste 130k utilizatori, antreprenori în Fintech,investitori, profesioniști în finanțe, furnizori de soluții. Susanne a fost câstigătoarea FinTech Champion a anului 2019 de Women in Finance și nominalizată în topul Business Leaders’ 2020 Top 32 Fintech Leaders al Angliei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed