6 lucruri uimitoare pe care le poți face cu Apple Watch

Acest ceas inteligent este plin de funcții și senzori, iar cei mai mulți oameni nu sunt siguri de unde să înceapă sau cum să profite la maximum de ceea ce poate să facă un Apple Watch. Indiferent dacă ai cumpărat sau ai primit unul cadou, scopul acestui articol este să te ajute să descoperi ce lucruri uimitoare poți să faci cu aces ceas.

Așadar, iată 6 lucruri uimitoare pe care le poți face Apple Watch.

Descoperă cum să îl controlezi

Găseşti zeci de modele de smartwatch-uri Apple Watch pe piaţă, iar dacă o să-ţi cumperi unul din ele trebuie să ştii asta. Când vei asocia pentru prima dată un Apple Watch cu un iPhone, trebuie să înveți cum să navighezi prin watchOS. La fel ca pe iOS, o glisare în jos, din partea de sus a ecranului va afișa notificările. O glisare în sus, dar din partea de jos a ecranului va afișa Centrul de control.

Acolo vei putea adăuga, elimina și reordona în funcție de preferințele tale. O glisare spre dreapta sau spre stânga pe ecranul principal va comuta între fețele de ceas adăugate. O singură apăsare pe butonul lateral va afișa aplicația recentă sau preferată. O dublă apăsare va dezvălui cardurile salvate în Apple Wallet. Dacă vei menține butonul lateral, va apărea un meniu care include butonul de pornire, ID medical și SOS de urgență.

Apple Watch a făcut ca răspunsul și respingerea apelurilor să fie mai ușor decât oricând, el se va aprinde atunci când primești un apel și tot ce trebuie să faci este să atingi butonul roșu pentru a respinge apelul, să îl alegi pe cel verde pentru a răspunde sau pur și simplu să îl transferi pe iPhone, căști Bluetooth sau difuzorul din mașina ta.

Gestionează notificările aplicației Apple Watch

Pentru a seta notificările Apple Watch, trebuie să accesezi aplicația iPhone Watch – Ceasul meu – Notificări. Aici, sunt două secțiuni principale. Una, din partea de sus are aplicații Apple încorporate, cum ar fi Activitate, Mesaje, Calendar etc. Cealaltă, din partea de jos are aplicații terță parte instalate pe iPhone-ul tău, care pot reda alertele pe Apple Watch.

Configurează Apple Pay

Sigur, plata prin iPhone folosind Apple Pay este foarte convenabilă. Dar să faci acest lucru cu Apple Watch este și fără efort. Apple Watch are NFC încorporat (Near-Field Communication), pentru a efectua plăți wireless din mers. Și, într-un mod tipic Apple, ceasul nici măcar nu trebuie să fie în raza iPhone-ului său asociat și nici nu trebuie să stabilească o conexiune la rețea, pentru a efectua plata.

Înainte de a putea începe să faci plăți cu o mișcare a încheieturii mâinii, va trebui să configurezi Apple Pay pe Apple Watch.

Alege un cadran/față de ceas

Alegerea unui cadran de ceas care se potrivește cu gusturile și stilul tău este unul dintre primele lucruri pe care ar trebui să îl faci după ce ai ales unul din zecile de modele de smartwatch-uri Apple Watch. Pentru a alege, accesează aplicația Watch de pe iPhone unde vei putea personaliza unele aspecte.Când ai terminat de ales, apeși butonul Adăugați și se va schimba instantaneu pe ceas. Poți avea câte fețe de ceas vrei și poți glisa cu ușurință între ele (orizontal) pe ecranul principal al ceasului.

Setează obiectivele de activitate și alte lucruri de fitness

Când vei configura Apple Watch, ți se va cere să setezi obiectivul zilnic de mișcare și multe altele. De asemenea, poți să concurezi cu prietenii tăi, motivându-vă reciproc și implicându-vă în provocări de fitness pentru a rămâne în top și a-ți îndeplini obiectivele.

Apple permite utilizatorilor de Apple Watch să-și partajeze activitățile cu prietenii și membrii familiei lor. Competițiile durează o săptămână și se bazează pe un sistem de puncte. Persoana care câștigă mai multe puncte va câștiga un premiu până la sfârșitul celor 7 zile. Apple Watch este un produs matur care are si funcționalitatea de urmărire a somnului ce face din el un instrument bun pentru a ajuta la somn mai mult.

Apple Watch la duș sau la înot

Poți face un duș sau poți înota în timp ce porți la mâna ta un Apple Watch. Dar înainte de a face asta, deschide Centrul de control și atinge pictograma picăturii de apă. Aceasta va activa Blocarea apei.

Astfel, display-ul Apple Watch nu va înregistra nicio intrare tactilă.

După ce ai terminat, rotește Digital Crown pentru a scoate apă din orificiile difuzoarelor Apple Watch și dezactivează Water Lock.

Apple Watch este unul dintre cele mai bune produse ale companiei Apple și un dispozitiv care domină domeniul accesoriilor moderne. Fie că îți cauți un partener de fitness sau mai mult decât atât, există un Apple Watch pentru tine, din zeci de modele de smartwatch-uri Apple Watch disponibile în prezent pe piața noastră.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed