Un public numeros a asistat antrenamentele lui Tiger Woods de la Augusta

0

Organizatorii Masters-ului de golf de la Augusta au fost extrem de mulţumiţi de faptul că revenirea în activitatea competiţională a numărului unu mondial, Tiger Woods s-a realizat exact pe traseul acestui turneu.

Antrenamentul miliardarului american a fost ovaţionat de un public extrem de numeros, iar anunţul posibilei sale participări a sporit instantaneu cererea de bilete pentru acest eveniment. Tiger Woods, care a fost implicat într-un imens scandal mediatic legat de activităţile sale extraconjugale, a pierdut din decembrie mai multe contracte de sponsorizare.

Printre firmele care au renunţat la imaginea sa se numara compania Accenture, operatorul de telefonie AT&T sau marca de băuturi energizante Gatorade. Cu toate acestea, averea sportivului nu a fost afectată, americanul fiind în continuare în fruntea topului câştigurilor la nivel mondial.

Masters-ul de la Augusta este dotat cu premii totale de 7,5 milioane de dolari, învingătorul primind un cec de 1,35 milioane de dolari şi 600 de puncte FedEx.