Cosmote România lansează serviciile 3G

Clienţii Cosmote, atât cei abonaţi cât şi cei care utilizează cartele preplatite, pot folosi acest nou serviciu. Utilizatorii rezidenţiali pot beneficia de o experienţă web accesibilă şi de facilităţile portalului web’n’walk.

Serviciile 3G sunt disponibile în 11 oraşe din ţară – Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Galaţi, Craiova, Braşov, Moineşti, Olteniţa şi Orăştie – şi alte aproximativ 300 de localităţi.

Cât costă?

Serviciile 3G de internet mobil în bandă largă Cosmote România sunt disponibile prin intermediul soluţiilor Connect 3G, cea mai bună ofertă din piaţă pentru internetul mobil şi conexiune la internet pentru laptop, care permite cel mai mare transfer de date cu viteze de pâna la 21,6 Mbps la cel mai avantajos preţ (de exemplu, 5GB pentru 11,9 euro/lună, TVA inclus).

Complementar cu lansarea serviciilor 3G, în magazinele Cosmote este disponibilă o nouă soluţie de conexiune la internet pentru laptop prin intermediul Connect EVDO care permite cea mai largă acoperire pentru internetul de mare viteză, cu viteze de până la 3,1 Mbps.

Reţeaua 3G oferă în prezent acoperire pentru aproape 58% din populaţie pentru internetul mobil de mare viteză, de până la 21,6 Mbps.

În magazinele Cosmote sunt disponibile servicii de internet prin intermediul reţelei broadband CDMA cu viteze de până la 3,1 Mbps, reţeaua broadband CDMA având cea mai largă acoperire pentru populaţie.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed