Poţi cumpăra carburanţi la jumătate de preţ. Weekend-ul ăsta şi următorul

Patru benzinării Petrom din Bucureşti vor vinde, în următoarele două weekend-uri, carburanţI cu 40% mai ieftini decât în mod obişnuit. Această promoţie nu va fi valabilă, însă, decât o oră, în intervalul 11.00-12.00. Numele benzinăriilor care vor practica aceste reduceri va fi anunţat cu cel puțin trei ore înainte de începerea promoţiei din ziua respectivă pe postul de radio Europa FM şi pe site-ul companiei.

Campania denumită “Ora reducerilor” a pornit din weekend-ul trecut când două benzinării Petrom din zona Mihai Bravu şi Tudor Vladimirescu au fost asaltate de şoferi dornici să-şi facă plinul la aproape jumătate de preţ. Reprezentanţii Petrom susţin că vânzările din cele două staţii au crescut “semnificativ”, sâmbăta şi duminica trecuta, în intervalul promoţiei, fără a face şi alte precizări în acest sens.

Potrivit aceloraşi reprezentanţi, această campanie a fost pornită ca urmare a scăderii pieţei de carburanţi cu 12% în primele şase luni ale acestui an. “Am decis să ne concentrăm, pe de-o parte, asupra adaptării portofoliului nostru de produse şi servicii la condiţiile pieţei, iar pe de altă parte am sporit numărul programelor şi promoţiilor de fidelizare şi de atragere de noi clienţi. Astfel de campanii de fidelizare sau de atragere de noi clienţi sunt fireşti într-un mediu competitiv, marcat de declinul cererii”, spun oficialii Petrom. Compania nu va înregistra vreun profit din această campanie, costurile fiind acoperite strict din bugetul de marketing.

În Bucureşti sunt  52 de benzinării Petrom.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed