Mama lui Alin Oprea în stare de șoc după acțiunile nurorii sale! Solistul s-a dus să o liniștească personal pe bătrâna de 83 ani

0

Bătrâna a suferit destul de mult pentru că sunt 15 ani de când i s-a recomandat să nu-și mai viziteze nepoții, copiii lui Alin și ai Larisei. Aceasta din urmă i-a reproșat, conform celor spune de solistul trupei Talisman, ”să nu se mai bage în căsnicia lor”.  

Alin tot băiatul mamei rămâne și a făcut un drum lung până la Turda, orașul de unde este originar, să-și liniștească personal mama și, de ce nu, să-i ceară sfatul chiar dacă, la 49 ani, este bărbat ajuns la deplină maturitate.

”Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani. Ea niciodată nu a crezut că familia asta e fericită. Soția mea nu era adepta acestor întâlniri ale copiilor cu membrii familiei mele. Și un frate de-al meu s-a distanțat din aceeași cauză, că nu a agreat această alegere a mea”, sunt amănunte noi, scoase la iveală de Alin Oprea, care se va prezenta la tribunal pentru a-și proteja ultimele bunuri care i-au rămas după apartamentele donate copiilor săi, toate imobilele fiind cumpărate din munca sa.

Dintr-o despărțire ce s-a dorit amiabilă, cel mai mediatizat divorț al momentului din showbizz a ajuns la etapa în care curg acuze de infidelitate, și începe să fie presărat cu incidente. Recent, Alin Oprea a fost împiedicat de soția și familia acesteia să intre în domiciliul conjugal pentru a-și lua ceva lucruri personale, fiind necesară asistența poliției. Procesul  va dura ceva, miza fiind proprietăți importante, cumpărate de solist în perioada de glorie a trupei Talisman când formația a bătut recorduri încă neegalate în vânzări discografice.“Suma pe care o pretinde ea de la mine prin toate formele este de un sfert de milion de euro, în afară de partaj. Dacă îi dau banii ăștia, pleacă”, dă din casă solistul.