AcasăMoney&PeopleMama lui Alin Oprea în stare de șoc după acțiunile nurorii sale!...

Mama lui Alin Oprea în stare de șoc după acțiunile nurorii sale! Solistul s-a dus să o liniștească personal pe bătrâna de 83 ani

Bătrâna a suferit destul de mult pentru că sunt 15 ani de când i s-a recomandat să nu-și mai viziteze nepoții, copiii lui Alin și ai Larisei. Aceasta din urmă i-a reproșat, conform celor spune de solistul trupei Talisman, ”să nu se mai bage în căsnicia lor”.  

Alin tot băiatul mamei rămâne și a făcut un drum lung până la Turda, orașul de unde este originar, să-și liniștească personal mama și, de ce nu, să-i ceară sfatul chiar dacă, la 49 ani, este bărbat ajuns la deplină maturitate.

”Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani. Ea niciodată nu a crezut că familia asta e fericită. Soția mea nu era adepta acestor întâlniri ale copiilor cu membrii familiei mele. Și un frate de-al meu s-a distanțat din aceeași cauză, că nu a agreat această alegere a mea”, sunt amănunte noi, scoase la iveală de Alin Oprea, care se va prezenta la tribunal pentru a-și proteja ultimele bunuri care i-au rămas după apartamentele donate copiilor săi, toate imobilele fiind cumpărate din munca sa.

Dintr-o despărțire ce s-a dorit amiabilă, cel mai mediatizat divorț al momentului din showbizz a ajuns la etapa în care curg acuze de infidelitate, și începe să fie presărat cu incidente. Recent, Alin Oprea a fost împiedicat de soția și familia acesteia să intre în domiciliul conjugal pentru a-și lua ceva lucruri personale, fiind necesară asistența poliției. Procesul  va dura ceva, miza fiind proprietăți importante, cumpărate de solist în perioada de glorie a trupei Talisman când formația a bătut recorduri încă neegalate în vânzări discografice.“Suma pe care o pretinde ea de la mine prin toate formele este de un sfert de milion de euro, în afară de partaj. Dacă îi dau banii ăștia, pleacă”, dă din casă solistul.

Ultimele Articole