Actor român, condamnare șoc pentru viol: 6 ani închisore cu executare pentru că ar fi abuzat sexual o colegă de scenă! ”Actul sexual a fost consimţit”

Actorul Andrian Locovei a fost condamnat la șase ani de închisoare pentru pentru viol. Pronunțată luni, decizia Judecătoriei Oradea nu este definitivă iar angajatul Teatrului ”Regina Maria” susține cu tărie că ”actul a fost consimțit”.

Fapta s-ar fi petrecut în vara lui 2022, cea care a depus plângere fiind tot o actriță, care a depus plângere în cel mai scurt timp, Adrian Locovei fiind reținut de poliție, ulterior plasat sub control judiciar cu interdicția de a se apropia de locuința presupusei victime. Conform presei locale, bărbatul condamnat ar fi așteptat ca ceilalți invitați să plece și, sub pretextul că saltă gazda, ar fi intrat în dormitor peste aceasta și s-ar fi produs presupusele fapte. Amândoi ar fi consumat alcool, conform declarațiilor de la dosar.

Condamnare șoc pentru un actor român! Adrian Locovei a negat acuzațiile declarând să în niciun caz nu a fost vorba de un viol.

”Actul sexual a fost consimţit, totul a fost consimţit, iar dosarul este o porcărie, construit cu tertipuri, psihologi şi fără vreo dovadă că a fost un act sexual forţat. Acuzaţia este extrem de gravă şi voi face public tot dosarul, la final, ca să arăt toate măgăriile care s-au întâmplat. Sunt obligat să demonstrez opiniei publice, familiei, colegilor, că totul e o minciună. Nu am de ce să mă ascund”, a spus acesta care, pe lângă condamnare este obligat să-i plătească victimei și 50.000 de lei, daune morale. Andrian Locovei (45 de ani)  a anunțat deja că o va ataca la Curtea de Apel Oradea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed