Aglomeraţie pe pârtii în Poiana Braşov şi pe Valea Prahovei în ciuda restricţiilor impuse

Mii de turişti au ajuns şi în acest weekend la munte în ciuda pandemiei de COVID-19 şi a restricţiilor anunţate de autorităţi în Braşov şi în mai multe staţiuni pe Valea Prahovei. Sute de oameni, între care şi mulţi copii, s-au aşezat încă de la prima oră la coadă la teleferic pentru a urca pe masivul Postăvaru.

 

 

Băsescu se ia de bugetari: E furt! Trebuia să-i lăsăm să lucreze cu creionul chimic

 

 

Printre ei sunt şi jandarmi şi poliţişti care îi atenţionează să păstreze distanţarea socială şi să poarte corect măştile de protecţie.

 

 

Cîțu îl demite după ce s-a opus eliminării firmelor chinezești de la licitații pentru infrastructură

 

 

Aglomeraţie este şi pe Valea Prahovei. La Sinaia, oameni stau la coadă pentru a urca în telegondolele care urcă la Cota 1400 şi către pârtiile de mare altitudine de la Cota 2000, iar conform estimărilor administratorilor domeniului schiabil.

 

Aproximativ 110 turişti aflaţi în Telescaunul Soarelui au rămas blocaţi, timp de un sfert de oră, din cauza unei defecţiuni tehnice la instalaţie, a declarat pentru News.ro Cătălin Ticu, director  al S.C. Transport Urban Sinaia SRL. Aceştia au fost coborâţi din instalaţia după ce a fost pus în funcţiune motorul diesel, care este folosit în astfel de situaţii.

 

Municipiul Braşov a reintrat de vineri în SCENARIUL ROŞU după ce rata de infectare cu virusul SARS-CoV-2 a trecut din nou pragul de 3 la mia de locuitori. S-au închis din nou instituțiile de cultură, cinematografele, restaurantele, cafenelele, sălile de jocuri. Allen Coliban a lansat un apel către oameni să folosească masca de protecție și să respecte toate celelalte reguli de prevenție.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed