Alternativă la serviciile FACEBOOK: SIGNAL testează o funcţie de plată cu criptomonede!

Serviciul de comunicare Signal, recunoscut pentru funcţiile sale de protejare a intimităţii, vrea să lanseze o facilitate de plată cu criptomonede, care să urmeze aceleaşi principii, transmite News.ro.

 

Ludovic Orban NU iartă pe nimeni! Trebuie să se dea AMENZI

 

 

Signal a anunţat că a început să testeze un serviciu de plată peer-to-peer, numit Signal Payments. Acestea este în prezent activ în versiunea beta a aplicaţiei, înainte de a ajunge în versiunea finală a acesteia.

Pentru început, Signal Payments suportă o singură monedă virtuală, numită MOB, şi portofelul electronic cu care aceasta funcţionează, MobileCoin.

 

Rafila a spus când scăpăm de masca de protecție: Va fi opțională

 

Cei de la Signal spun că au ales MOB şi MobileCoin pentru reţeaua cu focus pe intimitate pe care acestea o folosesc. Datele plăţilor sunt stocate pe dispozitivele utilizatorilor, nu pe serverele Signal, iar aceştia pot oricând să-şi transfere fondurile către alte servicii, dacă vor.

Toate informaţiile despre funcţia de plată din Signal şi modul în care aceasta este implementată converg către concluzia că se doreşte a fi o alternativă la opţiunile similare dezvoltate de Facebook, având ca atu chiar caracteristica ce lipseşte în cazul produselor Facebook: intimitatea.

Pentru început, Signal Payments poate fi folosit doar în Marea Britanie.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed