Când apare sezonul doi al serialului The Witcher pe Netflix

Filmările la sezonul 2 al serialului The Witcher s-au terminat iar data lansării a fost confirmată de Netflix. În cele din urmă, după mai mult de un an și jumătate de așteptare și câteva întârzieri din cauza COVID-19, serialul va reveni în forță

 

Al doilea sezon va apărea în ultimul trimestru al acestui an însă data exactă nu a fost specificată de către Netflix. Dar vine!

 

Serial inspirat din lucrările lui Andrzej Sapkowski

 

The Witcher este un serial de televiziune de acțiune, fantezie și dramă, creat de Lauren Schmidt Hissrich pentru Netflix și care are la bază o serie de romane și nuvele fantastice scrise de autorul polonez Andrzej Sapkowski.

 

Amplasat într-o lume medievală, într-un loc numit Continentul, seria se învârte în jurul „vrăjitorului” titular Geralt din Rivia (Henry Cavill), a vrăjitoarei Yennefer din Vengerberg (Anya Chalotra) și a prințesei Ciri (Freya Allan). În lucrările lui Sapkowski, „vrăjitorii” sunt vânători de fiare care dezvoltă abilități supranaturale la o vârstă fragedă pentru a lupta cu fiarele și monștrii sălbatici.

 

Filmat în 15 locații din Marea Britanie, cu 89 de membri în distribuție, aproximativ 1.200 de membri în echipa de producție și o mulțime de monștri noi, drumul echipei prin această producție a fost aproape la fel de epic precum seria în sine.

Netflix a lansat un video cu imagini direct de pe platourile de filmare, imagini ce pun accent pe entuziasmul celor din distribuție și din echipa de producție – condusă de showrunner-ul Lauren Schmidt Hissrich – resimțit odată cu finalizarea filmărilor pentru foarte așteptatul următor sezon din The Witcher.

 

Ce se întâmplă în al doilea sezon „The Witcher”

 

Henry Cavill, “The Witcher” (2019) Credit: James Minchin / Netflix / The Hollywood Archive

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos și anume de propria ei putere misterioasă.

 

Urmărește video-ul de pe platourile de filmare „The Witcher’, sezonul 2 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed