Ricky Martin și-a obligat în instanță un nepot să-i plătească 20 de milioane $ daune. Starul latino fusese acuzat de incest

0

Ricky Martin a câștigat procesul intentat de unul din nepoții săi. Denis Yadiel Sanchez (21 de ani) l-a acuzat pe cel mai important star al genului latino din anii ’90 că a avut o relație amoroasă cu acesta ce s-a terminat cu scandal.

Conform acuzatorului, după ce acesta ar fi decis să se despartă de vedetă, Martin l-ar fi hărțuit nefiind de acord cu decizia de a pune capăt relației. Ricky Martin s-a ales și cu o perioadă sub ordin de restricție.

Prin echipa sa de avocați cântărețul (50 ani) a negat acuzațiile, susținând că nu nu sunt dovezi care să le susțină. La rândul său l-a chemat la tribunal pe nepotul său cerându-i 20 de milioane pentru că a fost cercetat pentru agresiune sexuală și incest. Acuzațiile lansate în spațiul public au avut urmări grave asupra carierei sale artistice, artistul susținând că a înregistrat pierderi de milioane de dolari după anularea multor contracte.

Ce moștenește noul Rege al Marii Britanii! Elisabeta a II-a i-a lăsat o avere impresionantă

Ricky Martin și-a obligat în instanță un nepot să-i plătească 20 de milioane $ daune

Ricky Martin, care a are o avere de peste 130 de milioane de dolari, le-a spus judecătorilor că, de fapt nepotul său a încercat să-l șantajeze cu interes financiar. ”Cazul de față este despre un artist de renume mondial, care este persecutat, hărțuit, urmărit și șantajat de o persoană neadaptată, al cărei interes este să obțină un beneficiu economic sau, în caz contrar, își va continua acțiunea de a distruge reputația și integritatea artistului”, se arată în documentele depuse la o instanță din San Juan, Puero Rico, țara unde de unde este originar Enrique Martin Morales, cunoscut drept Ricky Martin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.