Ce moștenește noul Rege al Marii Britanii! Elisabeta a II-a i-a lăsat o avere impresionantă

Charles al III-lea a moștenit nu doar tronul Regatului Unit al Marii Britanii. Elisabeta a II-a i-a lăsat o avere impresionantă.

Nu mai puțin de 475 de milioane de dolari  au rămas în urma morții Reginei Elisabeta a II-a. Longevivul monarh s-a stins din viață la 96 de ani, pe 8 septembrie a.c.

Regina cu cea mai lungă domnie din istoria Regatului Unit a avut în proprietate două castele, în Scoția și Anglia, conturi, bijuterii și o colecție de artă impresionantă. Conform ”The Sunday Times”, o parte din avuția strânsă ori moștenită la rândul său de regină este gestionată de Guvern. Regina Elisabeta a II-a a avut circa 75 milioane de dolari în investiții.

Printre domeniile regale se numără spații comerciale, birouri, apartamente, terenuri agricole, păduri, râuri, chiar și o fabrică de bere. În iunie 2021, a fost anunțat un profit net de 312,7 milioane de dolari, și asta în mare datorită chiriilor.

Ce avere a moștenește noul Rege al Marii Britanii!

Ce avere a moștenește noul Rege al Regatului Unit! 3 miliarde de lire sterline sunt evaluate doar bijuteriile

Reședința de vară, Castelul Balmoral (Scoția) este evaluat la aproximativ 100 de milioane de lire sterline, iar conacul de la ţară, Sandringham (Marea Britanie), la 50 de milioane de lire sterline.

Printre alte proprietăți și bunuri, noul rege al Marii Britanii, Charles al III-lea a moștenit  herghelia reginei care i-a adus acesteia venituri de peste 7 milioane de lire sterline, colecția de timbre rare (75 milioane de lire sterline)  dar și colecția denumită ”Bijuteriile Coroanei”, evaluate la aproximativ 3 miliarde lire sterline.

Corina Caragea a dezvăluit în ce și-a investit toți banii. ”Acolo se duce tot câștigul meu, nu regret nicio clipă”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed