AcasăMoney&PeopleCorina Caragea a dezvăluit în ce și-a investit toți banii. ”Acolo se...

Corina Caragea a dezvăluit în ce și-a investit toți banii. ”Acolo se duce tot câștigul meu, nu regret nicio clipă”

Corina Caragea investește constant. Nu e chiar o afacere însă îi aduce bucurii deosebite. Frumoasa prezentatoare a Pro TV-ului se declară pasionată de vacanțe și călătorii și pe asta investește cel mai mult din veniturile pe care le produce. Ca profit, se întoarce cu un bagaj de experiențe.

 Cea care aproape zilnic zâmbeșțe telespectatorilor de la pupitrul știrilor sportive consideră că investițiile materiale se devalorizează odată cu trecerea timpului. Corina Caragea și-a făcut și un jurnal online al călătoriilor sale unde-și ține la curent curioșii cu experiențele sale de vacanța iar admiratorii cu imagini senzuale de la fața locului.

Milionar în euro, Dan Negru și-a înscris copiii la o școală de cartier! ”Școala de stat pare că-i dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitor”

Corina Caragea a dezvăluit în ce și-a investit toți banii:”Îmi  dau toți banii pe vacanțe. Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe

”Călătoriile nu reprezintă doar o pasiune, ci și o mare investiție în mine, în dezvoltarea mea personală. Cred că orice călătorie ne îmbogățește și, deși acolo se duc mai toți banii câștigați de mine, nu regret nicio clipă. Eu, dacă am și două zile libere, mă relaxez plecând undeva – în țară sau afară”, spune vedeta de la stirile sportive ale Pro Tv-ului.

”Îmi  dau toți banii pe vacanțe. Nu am vile, mașini, bijuterii, genți scumpe, pantofiori și așa mai departe. Investesc în mine și în amintirile mele și în dezvoltarea mea. Consider că să călătorești e cea mai bună lecție de dezvoltare personală”, adaugă Corina Caragea.

Simona Halep se mută din România. Ce țară a ales! Astăzi divorțază la notar

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.