AcasăMoney&PeopleSimona Halep se mută din România. Ce țară a ales! Astăzi divorțază...

Simona Halep se mută din România. Ce țară a ales! Astăzi divorțază la notar

Decizie uimitoare a Simonei Halep după ruptura de Toni Iuruc, cel ce i-a devenit soț în urmă cu nici un an. Tenismena pregătește noi schimbări în viața personală, una dintre acestea ar fi să se mute din țară.

Marea sportivă are de gând să părăsească, cel puțin pentru o perioadă, România și să se stabilească în raiul milionarilor europei, pe Casta de Azur, la Nisa. În ultimele luni, sportiva a stat mai mult în orașul francez unde antrenorul său, Patrick Mouratoglou deține o mare bază de antrenament.

Daciana Sârbu a dat politica pe lucruri mai dulci. Fosta europarlamentară a deschis a patra cofetărie

Simona Halep se mută din România. În ultimele luni a stat mai mult în Nisa

Halep (30 ani), care urma să facă petrecerea de nuntă la Cazioul Sinaia, pe 13 noiembrie a.c., nu  a mai apărut în public de când a fost eliminată rușinos de la US Open. Jucătoarea, locul 7WTA, a fost scoasă din competiție de o ucraineană venită din calificări.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a spus aseară Toni Iuruc.

În urmă cu mai puțin de un an, pe 15 septembrie, Simona Halep (30 ani) și Toni Iuruc (43 ani) s-au căsătorit. Cei doi vor divorța amiabil la notar, neavând bunuri de împărțit. Practic, acesta a fost înțelegerea dinrtre ei în momentul în care și-au oficializat relația.

Despărțirea anului! Simona Halep divorțează înainte de petrecerea de nuntă!

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.