AcasăMoney&PeopleDaciana Sârbu a dat politica pe lucruri mai dulci. Fosta europarlamentară a...

Daciana Sârbu a dat politica pe lucruri mai dulci. Fosta europarlamentară a deschis a patra cofetărie

Daciana Sârbu, una dintre dintre logevivii noștri europarlamentari (2007-2019) și-a extins afacrea sa dulce cu încă o cofetărie.

 În ultimii opt ani, soția lui Victor Ponta, care a ocupat funcția de vicepreședinte al Comisiei de Mediu și Sănătate Publică din cadrul Parlamentului European, a reușit să deschidă patru cofetării în zone bune ale Capitalei, în asociere cu o prietenă. Afacerea n-a avut mare succes în început, Dacian Sârbu (45 de ani) refinanțând business-ul cu mai multe împrumuturi, însă pare că lucrurile și-au revenit.

”Îmi doream foarte mult un loc unde să merg cu fiica mea, Irina și să mâncăm un dulce bun. Sigur, îmi doream și acel moment al nostru, alături de o prăjitură în care să am încredere. Culmea e că Irina nu mănâncă prăjituri și nu-i place dulcele, dar era mult mai mică atunci când îmi imaginam eu cum avea să arate cofetăria ideală. Sunt foarte puține lucruri pe care le mănâncă Irina, printre care înghețată, iar eu nu fac înghețată. “

Daciana Sârbu a deschis a patra cofetarie! ”Prăjiturile sunt create după gustul meu

La început, mărturisesc, nu știam nimic despre prăjituri. Acum prăjiturile sunt create după gustul meu: texturi lejere, multe fructe, bezea, foarte puțină ciocolată. Am urmat modulul de începători, timp de 3 luni, din cadrul Le Cordon Bleu, la Paris. Recunosc, a fost o etapă complicată din viaţa mea”, povestește Daciana Sârbu despre decizia de a susține o astfel de afacere.

Cofetăriile sunt locuri de poveste, în care reţetele clasice din marea gastronomie franceză – tarta cu lămâie şi bezea (tarte citron meringuée), choux-à-la crème, cannelés sau macarons – stau lângă prăjitura cu mere, salamul de biscuiţi sau biscuiţii cu magiun cum făcea bunica”, este promovarea cofetăriilor în care s-a implicat Daciana Sârbu.

Un an fără marele Ivan Patzaichin! A fost numit cel mai mare canoist de pe planetă

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.