AcasăMoney&PeopleMilionar în euro, Dan Negru și-a înscris copiii la o școală de...

Milionar în euro, Dan Negru și-a înscris copiii la o școală de cartier! ”Școala de stat pare că-i dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitor”

Dan Negru este milionar din showbiz și afaceri iar copiii săi învață la o școală de cartier și nu una privată. A fost decizia sa și a soției sale ca Daria (12 ani) și Bogdan (10 ani) să continue studiile la stat și că nu e vorba de bani, ci despre cu totul altceva.

”Școala de stat pare că-i dă unui copil mai mulți anticorpi pentru viitorul în România, dar cel mai important în decizia noastră au contat învățătorii și profesorii. Un profesor bun îți poate schimba viața. Eu cred că uniforma uniformizează și estompează din frustrări”, crede cunoscutul om de televiziune, mai nou vedetă Kanal D.

Daciana Sârbu a dat politica pe lucruri mai dulci. Fosta europarlamentară a deschis a patra cofetărie

Milionar în euro, Dan Negru și-a înscris copiii la o școală de cartier

”România e ticsită de părinți de bani gata, cu bani făcuți ușor și care nu dau doi bani pe educație, crescându-și copiii în spiritul aroganței, îmbrăcându-i scump și de fiță. Uniforma te face să nu pui accent pe ambalaj. Degeaba îi învățăm pe copii la școală proverbe, precum „nu haina îl face pe om’, dacă nu le și arătăm asta”, adaugă Dan Negru, care nu-și dorește ca cei doi copii să urmeze o carieră în lumina reflectoarelor.

”Este prea devreme ca să-și găsească drumul în viață, dar eu îmi doresc o meserie departe de ecrane media și am noroc că deocamdată nu sunt pasionați de asta”, este dorința prezentatorului de televiziune, influencerului și omului de afaceri Dan Negru.

Adrian Enache bagă 50.000 de euro în cel mai mare spectacol al său

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.