Câți bani a ajuns să facă Horia Brenciu de pe Youtube, cu podcasturile sale  

Câți bani a ajuns să facă Horia Brenciu de pe Youtube, cu podcasturile sale. Pe Horia Brenciu îl știm foarte bine. El este unul din cei mai iubiți artiști din România, iar pe lângă pasiunea pentru muzică, acesta a decis să se ocupe și de YouTube.

În 2021, Horia Brenciu a debutat cu propriul său show, iar rezultatele financiare s-au văzut deja. La finele lui 2021, artistul încasa, potrivit socialblade,com, între 56 și 890 de mii de dolari.

Emisiunea sa ‘Lucruri simple’ avea atunci în jur de 63.000 de abonați. Numărul de fani a crescut rapid ținând cont că a derulat prima ediție pe data de 8 noiembrie. El a început acest proiect mult așteptat de cei care îl iubesc pentru că vrea să fie și de partea cealaltă a baricadei, susținând că toată viața a dat interviuri, iar acum este rândul să pună el întrebările.

Câți bani a ajuns să facă Horia Brenciu de pe Youtube, cu podcasturile sale  

”Toată viaţa am dat interviuri, am dat sute de interviuri. Pentru asta a trebuit să vorbesc mult, foarte mult. Până acum! De acum încolo voi învăţa să tac! Să tac şi să ascult poveşti. De ce? Pentru că începem podcastul. Podcastul meu: Lucruri simple.

Eu nu voiam doar să fac un simplu dialog cu cineva, să-l pun în fața camerei și să îl întreb ce mai faci, cum a fost adolescența, copilăria ta, a trecut o oră jumătate de discuție, am pus clipul pe Youtube și gata.

Pentru mine adevărata motivație a podcastului este să îl surprind plăcut pe cel din fața mea. Dacă el se bucură apoi se pot bucura mai departe și cei care văd momentul”, anunţa Horia Brenciu într-un promo la ”Lucruri Simple”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed