AcasăActualitateHoroscop lunii octombrie prezentat de Cristina Demetrescu. Previziuni pentru fiecare zodie în...

Horoscop lunii octombrie prezentat de Cristina Demetrescu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Horoscop lunii octombrie prezentat de Cristina Demetrescu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte. Astrologul Cristina Demetrescu prezintă horoscopul lunii octombrie. Saturn va staționa pe Vărsător, iar lucrurile ar putea deveni incerte.

„Din 2 octombrie până pe 13 noiembrie Saturn ajunge întâi retrograd, apoi staţionar şi direct în cele din urmă, peste Destinul lui Putin, fix aşa cum era în ziua în care a dat ordinul începerii invaziei din capul lui, pe 24 februarie 2022.

Mare greşeală a făcut atunci, iar acum suportă consecinţele unei incapacităţi de a ieşi la liman, onorabil cum ar visa, dar mai degrabă aş zice…viu. Că nu ştie să piardă e clar, nu ne facem iluzii. Mai apasă o dată pe pedala de acceleraţie a unui vehicul orientat către o prăpastie şi îşi cheamă poporul la arme, care până mai ieri umplea resorturile exotice prin vacanţe şi ducea o viaţă cât se poate de normală, ca orice popor al lumii civilizate.

Horoscop lunii octombrie prezentat de Cristina Demetrescu. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Nu mai are cu ce, dar mai amână puţin momentul în care va trebui să iasă pe uşa din dos a istoriei, trăgând după sine şi imaginea unei ţări, altădată puternice.

Saturn atât de mult staţionând pe gradul 18 Vărsător, gradul la care are Putin Destinul sau Nodul Nord, care reprezintă direcţia sa de mers în viaţă, cea mai mare provocare a vieţii sale de până acum, “Marele Zid Chinezesc” pe care un şchiop fan filme cu eroi Marvel vrea să îl escaladeze, careul perfect cu Uranus pe casa duşmanilor, dar şi a aliaţilor pe care îi caută cu disperare, Lilith în Rac peste al său Uranus care reprezintă forţele colective pe care de ieri şi le-a pus la propriu în cap, retrogradarea lui Marte între 31 octombrie şi 13 ianuarie, planetă a războiului ce retrogradând slăbeşte puterea a ceea ce s-a dorit a fi marele şi istoricul plan de reîntregire a Imperiului Rus, dar care lui Putin i se aşează pe aceeaşi casă proastă ce indică faptul că nu mai are resurse, că şi-a pus tot Universul în cap şi că este doar o chestiune de timp până când bomba cu ceas pe care s-a aşezat va exploda cu tot cu el, fie ea şi o bombă socială, toate indică începutul sfârşitului.

Să nu zicem hop până nu sărim gardul, dar nici să nu intrăm în hora fricii unui nebun nuclear cu o putere de manipulare uriaşă, de nesubestimat, care în ultimele zbateri, sacrifică orice, până când se va distruge pe el însuşi aşa cum este prevăzut. Tensiunea este în creştere până în prima parte a lunii octombrie.

Nicio nenorocire nu are doar efecte negative. Starea de alertă a omenirii caută soluţii de supravieţuire în condiţii de criză majoră pentru următoare secole. Oamenii de rând au început să caute soluţii de energie verde etc. Şi nu în ultimul rând, iarna asta nu o văd aşa dramatică precum se anunţă şi nici nucleară! Dar este posibil să văd calmante pe multe noptiere. Noi să fim sănătoşi!”, a scris astrologul Cristina Demetrescu, joi, pe pagina de Facebook.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.