Mașină în flăcări în Pasajul Unirii din Capitală! 20 de persoane au fost evacuate de echipele de salvatori

O mașină a luat foc, marți dimineață, în Pasajul Unirii din Capitală, fiind degajări mari de fum, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov. Nu sunt victime până în acest moment, potrivit sursei citate.

UPDATE Ora 10.43: Incendiul a fost stins. În pasaj și pe rampele de acces au fost aproximativ 100 de autoturisme. 20 de persoane au fost evacuate de echipele de salvatori ISU.

UPDATE Ora 10.32: Raed Arafat a declarat că în mașina care a fost cuprinsă de flăcări și care a ars ca o torță erau doi adulți și un copil. Nu au fost răniți, sunt în siguranță. Au fost speculații că una din mașinile pompierilor nu a intrat că e prea înaltă, dar pompierii nu au intrat cu mașina deoarece era o zonă cu vizibilitate zero. Nu se intră cu mașina când nu ai vizibilitate. Despre ventilatoare – din discuția cu comandantul de la fața locului a reieșit că ventilatoarele funcționează, funcționează și sistemul de alarmă. L-am auzit eu cu urechea mea. Și iluminatul de siguranță funcționa, a spus Arafat.

Toate persoanele au fost evacuate, acolo mai sunt doar 10 – 20 de mașini blocate, toate goale, a adăugat Arafat. La acest moment incendiul este lichidat. Nu mai durează mult până când traficul să fie reluat.

UPDATE 10.30: Autoturismul se afla la jumatatea pasajului. Sunt 4 autoturisme care au ramas în pasaj și pot fi preluate de proprietari, a transmis ISUBIF.

UPDATE 10.25: ”Toate persoanele au fost evacuate din pasaj. Mai sunt doar forțele de intervenție. În autoturismul la care s-a produs incendiul erau 2 adulți si 1 copil”, a mai transmis ISUBIF. Numărul autospecialelor a fost crescut la 8.

UPDATE Ora 10.20: „Ventilația la pasaj e făcută pentru un trafic normal. Când o mașină ia foc în interiorul pasajului, e normal ca cantitatea de fum să fie mai mare, iar evacuarea să necesite cel puțin jumătate de oră” a declarat prefectul Toni Greblă. „E un incident de trafic, s-a întâmplat să ia foc un autoturism”, a spus Greblă.

UPDATE Ora 10.13: Numărul forțelor de intervenție a fost sporit la 8 autospeciale de stingere și 5 echipaje SMURD.

Toate persoanele care se aflau cu mașinile în pasaj au fost evacuate.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs în pasajul Unirii. Arde un autoturism, cu degajări mari de fum. Nu sunt victime până în acest moment”, a anunțat ISU.

Știrea inițială

Alertă în Piața Unirii, după ce o mașină a luat foc în pasaj. Circulația este întreruptă în zonă. Incendiul se produce cu degajări mari de fum.

O mașină a luat foc în mers, cu puțin timp în urmă, în timp ce tranzita Pasajul Unirii, din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la fața locului, însă, potrivit martorilor, prima autospecială nu a putut intra în pasaj din cauza înălțimii.

În zonă sunt degajări mari de fum.

La fața locului au fost trimise de urgență 5 autospeciale de stigere și un echipaj SMURD. Nicio persoană nu a fost rănită.

Autoritățile nu au comunicat, până în prezent, cauza incendiului.

Circulația este oprită total în zonă.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed