A început Bookfest 2024! La Romexpo au sosit circa un milion de volume și vor fi 300 de lansări

A început Bookfest 2024, Salonul Internațional de Carte. De astăzi și până pe 2 iunie, Romexpo (Pavilionul B2) va găzdui 300 de lansări de carte și dezbateri, precum și 60 de evenimente dedicate copiilor.

Circa 1 milion de volume au ajuns deja la cel mai mare spațiu expozițional și își așteaptă cititorii cu prețuri reduse cu până la 80% față de cele din librării. Cristian Tudor Popescu, Gabriel Liiceanu, Radu Paraschivescu, Tatiana Niculescu, dar și Viorel Ilișoi vin cu noi titluri.

Cele 200 de standuri ale expozanților din întreaga țară, dar și din Republica Moldova, sunt găzduite de ediția din acest an a Bookfest, cea de-a XVII-a, eveniment care va fi deschis între orele 10:00 și 20:00 (până la 21:00 sâmbătă și duminică).

Programul complet al evenimentelor poate fi consultat în perioada 29 mai – 2 iunie la Salonul Internațional de Carte Bookfest sau pe site-ul oficial al acestuia.

A început Bookfest 2024! La Romexpo au sosit circa un milion de volume și vor fi 300 de lansări

Sâmbătă, Cristian Tudor Popescu va vorbi despre noul său volum, „Râsul dracului. Interceptări. Informaţii desecretizate. Autodenunţuri”. Gabriel Liiceanu va discuta despre ultimul său volum, „Scrisoare către Dorothea”, alături de Horia-Roman Patapievici. Horațiu Mălăele se remarcă și în lumea cărților cu „Tehomir” și „Tristețea ploilor”. Radu Paraschivescu aduce, într-un an electoral, volumul „Libertatea de depresie: Învăluiri și dezvăluiri de pe la noi”.

Un nume cunoscut în peisajul literar românesc, autor prolific și jurnalist cu experiență, Viorel Ilișoi aduce aventurile trăite din viața sa, un „buchet” de cărți ce conțin scrierile sale de-a lungul carierei jurnalistice. Cărțile sale se găsesc la standul Editurii Gri.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed