AcasăMoney&PeopleA început scandalul pe bani în familia Reghecampf. Anamaria Prodan: ”Mi-a furat...

A început scandalul pe bani în familia Reghecampf. Anamaria Prodan: ”Mi-a furat tot din casă!”

Între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandalul a început înainte de divorț Cei doi au început un război la distanță, banii fiind discordia. Impresara l-a acuzat pe fostul fotbalist că a luat din banii familiei.

Anamaria Prodan consideră că cel care a cerut divorțul a plecat cu bani și bunuri din casă și că actuala iubită a acestuia beneficiază de toate acestea. ”Dmnișoara beneficiază de banii pe care noi i-am muncit toată viaţa şi pe care frumuşel, fără niciun fel de problemă, tu i-ai transferat din conturile noastre direct în conturile domnişoarei”. Ultimele acuze l-au făcut pe fostul soț să-I dea replica printr-un comunicat public. ”Dacă nu era mama și nu mă chema Prodan, eu acum stăteam în stradă din cauza domnului Reghecampf și a amantelor sale! Mi-a furat tot din casă! Venea și plângea și își cerea scuze de la copii!” i-a spus Anamaria fostului său soț.

Marius Vizer și-a lansat în România propriile trabucuri.”Țigările pe care le produc sunt în spiritul artelor marțiale”

A început scandalul pe bani în familia Reghecampf. Anamaria Prodan: ”Mi-a furat tot din casă!”
Ca urmare a declarațiilor cele de care dorește să divorțeze le-a dat în spațiul public, Laurențiu Regecampf i-a dat replica, susținând că nu a luat niciun ban de la soția sa , nici din averea lăsată moștenire de regretata solistă Ionela Prodan.

”Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale”, este comunicatul trimis de antrenorul de fotbal.

Pentru cine lucrează românul care a creat efectele celebrului Game of Thrones. A câștigat un Emy cu celebrul serial HBO

 

Ultimele Articole