A murit mama celebrelor ”revelioane” ale televiziunii dinainte de ’89. Ioana Bogdan a lansat zeci de vedete!

0

A murit Ioana Bogdan, cea care aducea bucurie în caselor românilor din intermediul programelor de Revelion dinainte de ’89.

Avea 81 de ani. Alături de Tudor Vornicu, munca Ioanei Bogdan a început la ”Magazinele duminicale” și a continuat cu multe producții de divertisment, amintim ”Punct-Contrapunct” ori ”Meridian”. Ioana Bogdan a lucrat la Televiziunea Română mai bine de patru decenii, fiind mama a zeci de producții ale Departamentului Divertisment.  Realizatoarea de emisiuni muzicale și de divertisment a continuat să lucreze pasionată și după pensionare, la defunctul TVR Media. Post al cărui directoare a fost.

A murit mama celebrelor ”Revelioane” ale televiziunii dinainte de ’89!

”Ne-a părăsit doamna Ioana Bogdan, o personalitate deosebit de importantă a Televiziunii Române. Îi datorez enorm și am colaborat permanent cu domnia sa din 1975. Mulțumesc, Ioana pentru tot, o să-mi fie foarte dor de tine. Dumnezeu să te odihnească-n pace!”, și-a exprimat regretul muzicianul Nicu Alifantis.

”Cele mai frumoase amintiri rămân totuși Revelioanele de până în 1990. Multe dintre mo- mentele realizate în lunga noapte dintre ani, în care ne întâlneam cu Amza Pellea, Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Ștefan Bănică etc, cu trupa de balet condusă de Cornel Patrichi, cu toți îndrăgiții interpreți de muzică ușoară și populară, erau semnate de Ioana Bogdan”, rememorează foștii săi colegi din TVR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.