Care a fost prima mașină a lui Ilie Năstase, în 1966! Cum l-a făcut de râs pe Ion Țiriac la primul drum

Deși s-a afirmat alături de multe femei frumoase, Ilie Năstase a iubit și iubește deopotrivă și mașinile frumoase. Chiar dacă primul nu a fost cine știe ce automobil arătos.

Dacă fostul mare tenismen a avut o viață amoroasă demnă de un roman, cu sute de cuceriri al căror nume nu le mai știe, totuși lista mașinilor pe care le-a avut îi este clară.  A avut câteva automobile cochete pentru acea vreme, cu care s-a afirmat pe șoselele din țară, în comunism, însă prima chiar n-o poate uita. Este vorba de un FIAT 125 pe care l-a primit la 19 ani – ghici de la cine-, cadou de la Ion Țiriac, care i l-a adus din Germania. Tot prietenul său bun i-a adus personal din Anglia și următoarea mașină, un Ford Capri la volanul căruia a făcut ”pana prostului” odată cu prima călătorie.

Care a fost prima mașină a lui Ilie Năstase! ”Am plecat cu Țiriac spre Brașov, el conducea un Ford Mustang. Și pe la Câmpina mașina mea a început să troncăne… Am tras pe dreapta, Țiriac o luase înainte, s-a întors după mine. Săracu’ trei zile a mers cu ea din Anglia să mi-o aducă. Ne-am oprit, s-a mai oprit și-un alt șofer să ne ajute. Domne, mașina era nouă… Și se uită Țiriac la mine și-mi zice: „Băi Năstase, tâmpitule! Tu ai băgat benzină?”. „Nu”, a povestit amuzant Ilie Năstase, fostul numărul 1 mondial de două ori.

Aventura lui Ilie Năstase la volan a început cu o Dacia în școala de șoferi, apoi o Lancia, un Citroen cu motor de Maserati și BMW 3.0 CSL. Producător der automobile cu care are o relație de lungă durată, fostul mare sportiv având și un BMW 3, X5 și un Seria 7.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed