Cum arată pixul ”Ilie Năstase” de 2.142 de lei, lansat de un celebru producător de cadouri luxury la nivel mondial

0

Fanii lui Ilie Năstase au pe ce da banii chiar și după ce a ieșit din producție linia de echipament sportiv ce-i era dedicată.

Unul din celebrii producători de cadouri de lux la nivel mondial a căzut de acord cu marele sportiv, să producă pixuri roller cu semnatura fostului numărul 1 ATP la nivel mondial, totodată unul dintre cei 10 sportivi care au câștigat 100 de titluri profesioniste ATP.

Ediția specială Ilie Năstase, ce se poate comanda în avans (se vor fabrica un număr de 500 de exemplare), la prețul de 2.142 lei, se adresează iubitorilor tenisului și îl apreciază pe legendarul jucător român.

Cum arată pixul Ilie Năstase de 2.142 de lei lansat de un celebru producător de cadouri luxury la nivel mondial!

”Este fabricat exclusiv din rasină neagră ornat cu paladium. Corpul poarta semnătura celebrului jucator de tenis, iar în vârful capacului gâsim mingea de tenis gravată și finisată cu smalț. Instrumentul, împreună cu semnatura si mingea de tenis, este realizat întru-totul manual. De asemenea, semnătura se regăseste și pe plăcuța metalică de pe cutie”, se arată în descrierea instrumentului de scris realizat de producător, unul dintre cei mai vechi, cunoscuți și exclusivi pe piața produselor de lux italiene.

Contractul este unul mic în comparație cu cel pe care Ilie Năstase (76 de ani) l-a avut cu Adidas timp de 49 de ani. Contract de imagine în urma căruia s-au vândut milioane de articole de încălțăminte și sportive și i-au adus o adevărată avere celui rămas în istoria tenisului mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.