Ilie Năstase are propriul film! Din toamnă va intra în cinematografe  producția de 700.000 de euro dedicată carierei fostului numărul 1 mondial

0

Nasty, filmul despre cariera lui Ilie Năstase, a fost văzut prima oară chiar de cel mai mare jucător de tenis român într-o selectă ceremonie la din cadrul TIFF 2023.

Au participat la vizionare prieteni dar și realizatorii documentarului care a avut un buget de circa 700.000 de euro.  Filmul va intra în cinematografe pe 8 septembrie.

Emoționată, Ioana Năstase, soția acestuia, a ieșit de la vizionarea privată în lacrimi. ”Prima vizionare a filmului ”NASTY”, trăită alături de soția mea, Ioana Năstase cu mari emoții. Lansarea oficială va fi în septembrie. Mulțumiri din suflet celor care mi-au fost alături și au susținut acest proiect”, a fost mesajul lui Ilie Năstase. Nasty, unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor ’70, prezintă strict cariera sportivului numărul 1 mondial de două ori în 1972 și 1973. Filmul regizat de Tudor Giurgiu a fost produs de Cosmin Hodor.

Ilie Năstase are propriul film! ”În film e viața mea. Ce am făcut de la 4 ani până la 39. E mai bine să am ocazia să mă prezint acum decât niciodată. Poate ne-am trezit puțin târziu și e un pic complicat cu drepturile de autor pentru interviurile cu invitați pe care vrem să le integrăm. Mulți s-au mutat prin California, Los Angeles. Ar fi greu și costisitor să ducem echipa acolo. Știți cum a apărut ideea acestui documentar? Stăteam cu Tudor fix la masa asta (TIFF-n.r.) și îmi spune: Știi ce ar trebui să facem noi aici, în România? Un film despre tine, Ilie Năstase. A fost totul foarte spontan”, a spus protagonistul filmului, Ilie Năstase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.