A murit Meat Loaf, legendarul rocker american. A lansat ”I’d Do Anything for Love”, una dintre cele mai ascultate melodii din istoria rock-ului

A  murit Meat Loaf, legendarul rocker american. A lansat ”I’d Do Anything for Love”, una dintre cele mai ascultate melodii din anii ‘90.

Legendarul rocker britanic Met Loaf a murit azi-noapte, la vârsta de 74 de ani. Trista veste a fost dată de membrii familiei muzicianului al cărui mare succes – ”I’d Do Anything for Love”- a fost unul dintre cele mai ascultate cântece din anii ’90.

Pe numele său Michael Lee Aday, artistul, solist și actor, a lansat primul album în urmă cu 53 de ani. De atunci un lung șir de mari succese muzicale,  „Bat Out of Hell” și „I’d Do Anything for Love”  fiind doar două dintre cele mai cunoscute.

Ianna Novac deschide Academia de Canto. Este o afacere de familie a sopranei pop opera

A murit Meat Loaf, legendarul rocker american.”I’d Do Anything for Love” rămâne una dintre cele mai ascultate balade din istoria rock-ului

„Inimile noastre sunt îndurerate. Incomparabilul Meat Loaf a murit. Soția sa, Deborah, i-a fost alături și l-a vegheat până în ultima clipă. Fiicele Pearl și Amanda și prietenii apropiați au fost alături de el în ultimele 24 de ore. Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul acordat în timp ce trecem prin această perioadă de durere!”, este mesajul făcut public de familia artistului ce a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

Albumul ”Bat Out of Hell: Back into Hell” (1993), de pe care face parte melodia emblematică ”I’d Do Anything for Love” (ce i-a adus un premiu Grammy pentru cea mai bună prestație rock solo), a fost cel mai bun disc al său și unul dintre cele mai bine vândute din istoria hard-rock-ului.

Când se întoarce Las Fierbinți pe micile ecrane? Ce alte emisiuni de succes revin la Pro TV

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed