Ianna Novac deschide Academia de Canto. Este o afacere de familie a sopranei pop opera

Ianna Novac, cea mai cunoscută soprano pop opera de la noi, și-a deschis propria școală, Academia de Canto.

Artista basarabeancă ce a scos ariile celebre de muzică clasică în afara sălilor cosacrate și le-a reinventat, păstrând aceleași părți frumoase dar făcându-le mai ascesibile publicului, își folosește experiența pentru a școli o nouă generație de copii talentați.

Ianna (37 de ani), copilul teribil al scenei pop din anii 2000, pe când cânta în formația feminine ASIA, astăzi artistă ce a cântat și încântat de pe marile scene ale țării, a pășit cu încredere în prima sa afacere. O investiție în dezvoltarea inteligenței emoționale pentru tinerii cu aptitudini care doresc să se perfecționeze din punct de vedere tehnic muzical.

Ianna Novac deschide Academia de Canto. Este o afacere de familie a sopranei pop opera

Ianna Novac deschide Academia de Canto. Este o afacere de suflet a sopranei pop opera

Este o afacere ”de familie” a frumoasei soprane. La Academia de Canto, Ianna este ajutată și de soțul său, profesorul de muzică și tenorul Octavian Dobrotă (Distinto). Cei doi artiști și profesori de muzică se ocupă personal de cursuri de canto clasic, canto muzică ușoară, musical, mai ales de pop opera, cu accente pe expresivitate, dicție, improvizație, mișcare scenică. ”Sunt extrem de mândră de colegii și echipa mea cu care am obținut rezultate frumoase. Cred că am împlinit visul celor ce ne-au trecut pragul de aceea ne propunem lucruri și mai ambițioase”, ne spune frumoasa profesoră  ce a demarat ”Academia de Canto”.

Roxana Ciuhulescu, proces cu fostul soț. Miza, aproape jumătate de milion de euro

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed