AcasăMoney&PeopleRoxana Ciuhulescu, proces cu fostul soț. Miza, aproape jumătate de milion de...

Roxana Ciuhulescu, proces cu fostul soț. Miza, aproape jumătate de milion de euro

Roxana Ciuhulescu este în proces cu fostul soț pentru o sumă uriașă.

Deși au divorțat în 2017, fosta prezentatoare Pro Motor, actuala participantă la Survivor România, în cheamă pe Mihau Ivănescu în instanță, în continuare.  Procesul de partaj cu cel ce i-a fost soț este unul complicat, însă cu miză, bunuri evaluate la 450.000 de euro. La ultima înfățișare (ce a avut loc la începutul anului curent) s-a cerut o nouă amânare deoarece nu a fost depusă la dosar o expertiză solicitată de instanță asupra modului în care se va împărți anumite bunuri.

Lerul lui Hrușcă, în proces cu Apple și Google! Ce pierderi invocă solistul

Roxana Ciuhulescu, proces cu fostul soț. Miza, bunuri de 450.000 de euro

”Admite în parte cererea de acordare a ajutorului public judiciar formulată de reclamanta Bulugioiu (Ciuhulescu) Roxana-Isabela. Dispune eşalonarea taxei de timbru, astfel cum a fost stabilită la suma de 26.003,93 lei, aceasta urmând a fi achitată de reclamantă pe parcursul a 12 rate lunare, începând cu luna martie 2019, fiecare rată, în cuantum de 2.166,994 lei, urmând a fi plătită până cel târziu la data de 30 a lunii în curs”, se arată în decizia magistraților Tribunaului București.

Fosta prezentatoare de televiziune, actualmente consilier la Ministerul Tineretului și Sportului, Roxana Ciuhulescu și Mihai Ivănescu au avut o căsătorie ce a durat 10 ani care s-a încheiat de comun acord în 2017. Cei doi au împreună o fetiță.

În ce afacere mare s-a băgat Anda Adam! Partener îi este viitorul soț /FOTO

 

Ultimele Articole