În ce afacere mare s-a băgat Anda Adam! Partener îi este viitorul soț /FOTO

0

Anda Adam i-a devenit parteneră viitorului soț și în afaceri. Solista și Eudor Yosif Mohici deschid un luxos club de distracție la Cluj-Napoca.

Este vorba de o investiție de sute de mii de euro, iar amenajarea localului a început anul trecut și se află pe ultima sută de metri, clubul urmând să fie deschis pe 14 februarie, a.c. Cei doi, care vor sărbători în curând un an de când sunt împreună și șase luni de când solista a acceptat cererea în căsătorie a tânărului francez de origine română, se află la Cluj, pentru a supraveghea șantierul, să se asigure că totul va fi conform proiectului. ”Ne pregătim să deschidem cel mai tare club din Cluj.

În ce afacere mare s-a băgat Anda Adam! Partener îi este viitorul soț

Lerul lui Hrușcă, în proces cu Apple și Google! Ce pierderi invocă solistul

În ce afacere mare s-a băgat Anda Adam. Partener îi este viitorul soț!

Ne aflăm în plin șantier, urmează să se monteze niște lumini, lasere foarte tari”, anunță încântată Anda Adam, care, în lipsa evenimentelor concertistice a schimbat scena cu șantierul.

Vedeta (41 de ani) se ocupă și de construcții de duplexuri la Tunari. Experiența căpătată pe șantierul propriei vile pare că i-a folosit și construiește pe terenurile alăturate casei sale, două loturi pe care le-a achiziționat și pe care va ridica construcții similare. Pe lângă micul ansamblu imobiliar, solista mai are o afacere de sezon, cu costume de baie de lux, ce-i poartă numele.

Muzicianul Sebastian Androne ales compozitorul anului 2022 în întreaga lume