A treia zi de război în Ucraina. Un bloc de locuințe a fost bombardat la Kiev FOTO

Continuă luptele în Ucraina. Sâmbătă dimineață, o rachetă rusească a lovit un bloc de locuințe din Kiev.

Potrivit ultimelor informații, nu mai puțin de 50 de explozii au avut loc în Kiev, sâmbătă dimineață. Explozii puternice s-au auzit în vestul, dar și în sudul capitalei Ucrainei.

Imaginile au fost surprinse într-o înregistrare video partajată de serviciul de presă al lui Volodimir Zelenski. Aceasta arată cum racheta explodează într-un apartament. Clădirea era în flăcări sâmbătă dimineața, iar pagubele majore. Totodată, o bucată mare din clădire a fost smulsă, mai multe locuințe fiind distruse.

Bilanțul este încă necunoscut

Numărul victimelor nu este cunoscut, însă acum, pompierii scot persoanele rănite, în imagini apărând cum transportă o femeie peste o mare de moloz.

PMinistrul Afacerilor Extene al Ucrainei, Dmytro Kuleba, a scris pe Twitter: „Kiev, orașul nostru splendid și pașnic, a supraviețuit încă o noapte sub atacurile forțelor rusești. O rachetă a lovit un apartament rezidențial din Kiev. Cer lumii: izolarea completă a Rusiei, expulzarea ambasadorilor, embargoul petrolului, ruinarea economiei acesteia. Opriți criminalii de război ruși!”.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed