ABBA, din nou împreună, pe scenă, după 40 de ani. Minunea s-a produs ieri

0

După 40 de ani, ABBA  și-au făcut aparia pe scenă. Mult așteptatul moment istoric s-a produs ieri, la Londra, pe scena spațiului concertistic ABBA Arena, special construit pentru a găzdui inovatoarea serie de spectcole  multimedia dedicate muzicii formației legendare.

Cu toții septuagenari, Bjorn Ulvaeus (77 ani), Anni-Frid Lyngstad (76), Agnetha Faltskog (72) și Benny Andersson (75) au urcat pe scenă fiind aplaudați înaintea show-ului virtual revoluționar în care avatarurile lor vor cânta și dansa pe scenă. Concertul virtual a fost creat cu ajutorul unei tehnologii revoluționare, care a făcut posibilă întinerirea celor patru membri ai formației, care-n apogeul carierei lor.

După dizolvarea ABBA, muzicienii Benny Andersson și Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog nu s-au afișat împreună public decât o dată, la o petrecere privată, în urmă cu cinci ani, când bărbații din trupă au sărbătorit 50 de ani de prietenie și colaborare.

ABBA, din nou împreună, pe scenă, după 40 de ani. Minunea s-a produs ieri

Acasă iubiți, în afaceri parteneri! Cătălin Scărlătescu își deschide propriul restaurant în asociere cu iubita sa

ABBA, din nou împreună, pe scenă, după 40 de ani. Minunea s-a produs ieri

ABBA (Benny Andersson și Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog) au scris istorie în muzica modernă, marile lor succese (amintim: ”Money, Money, Money”, ”Take o Chance on Me”, ”Chiquitita”, ”Gimme! Gimme! Gimme!” ori ”The Winner Takes It All”)  au dominat clasamentele muzicale de la sfârșitul anilor ’70 și începutul anilor ‘80. Formația care a câștigat și Eurovision (1974) și are un muzeu dedicate în Stockholm, s-a dizolvat în 1983.

În 2000, trupei suedeze i s-a oferit suma de un miliard de dolari pentru a susține 100 de concerte. Cei patru au căzut de acord că nici o sumă de bani nu-i determină să se reunească. Însă varianta concertistică virtuală ABBA i-a încântat.

Concertele și festivalurile verii 2022! Zeci de muzicieni celebrii sunt așteptați să cânte în următoarele trei luni