Acasă iubiți, în afaceri parteneri! Cătălin Scărlătescu își deschide propriul restaurant în asociere cu iubita sa

Cătălin Scărlătescu își deschide propriul restaurant având-o ca asociată pe actrița Doina Teodoru, iubita sa. Într-un singur an  de când s-au cunoscut, nu numai că s-au apropiat și au de gând să se căsătorească. Au devenit și parteneri într-o afacere.

Popularul bucătar de televiziune (”Chefi la cuțite”) ce și-a asociat imaginea cu multe restaurante și fast food-uri, este pe ultima sută de metri cu amenajarea propriului său restaurant, însă a avut și ceva dificultăți în obținerea de autorizații. Până la emioterea acestora, Scărlătescu s-a înrolat alături de Doina Teodoru într-o altă aventură, reality show-ul America Express, ce a început pe partea cealaltă a oceanului, în America Latină. Așa că  Scărlătescu (49 de ani) a amânat deschiderea localului său pentru luna iulie a.c.

Adela Popescu și-a cumpărat un apartament la malul mării ”Sunt atât de fericită că îmi bubuie inima!”

Cătălin Scărlătescu își deschide propriul restaurant în asociere cu iubita sa

În meniu veți găsi doar ce îmi place mie. O să le pun pe masă oamenilor care vor intra aici, tot ce am găsit eu mai bun, mai interesant și mai gustos în toată viața mea. Nu voi găti cot la cot, am și eu băieți care gătesc, pe care îi învățăm, pe care îi pregătim, dar voi fi acolo cu ei’, ne asigură Cătălin Scărlătescu care a amai spus că, tot în oferta restaurantului vor fi și preparate vegane, dorința iubitei și partenerei sale. ”Ea e vegetariană. Mai vine cu niște idei, mai spre vegane așa. Facem și aici două trei feluri vegane. Eu respect foarte mult veganii, fiecare e dator să mănânce cum vrea el. În meniul restaurantului o să găsim mâncare pentru toți”, adaugă chef Scărlătescu.

Loredana își vinde ziua de naștere pentru reabilitarea unui spital de pediatrie 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed