ABBA se reunesc după 40 de ani! În trecut, au refuzat UN MILIARD de DOLARI pentru un nou turneu

0

ABBA se reunesc după 40 de ani de pauză!  Fenomenala formație ce a dominat topurile în anii ’70-’80 va susține azi o conferință de presă la Stockholm în care cei patru magnifici artiști vor anunța lansarea unui nou album și o nouă serie de concerte.

În 2000, trupei suedeze i s-a oferit suma de un miliard de dolari pentru a susține 100 de concerte. Cei patru au căzut de acord că nici o sumă de bani nu-i determină să se reunească.

După dizolvarea ABBA, muzicienii Benny Andersson și Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog nu s-au afișat împreună public decât o dată, la o petrecere privată, în urmă cu cinci ani, când bărbații din trupă au sărbătorit 50 de ani de prietenie și colaborare. Benny (Andersson ) și cu mine am scris niște cântece noi și în această toamnă vom avea muzică nouă de la ABBA.

75.000 de euro, cea mai scumpă vacanță plătită de un român în vara lui 2021

ABBA se reunesc după 40 de ani! În 2000 au refuzat un miliard de dolari pentru un turneu

Dar nu am voie să spun nimic mai mult despre asta, îmi pare rău. V-aș fi spus totul, dar nu pot. Tot ce pot să vă spun este că a fost fantastic în studio, pentru că a fost ca și cum ar fi fost ieri. A fost așa ciudat să intrăm în acel studio și să ne uităm toți patru unul la celălalt întrebându-ne „Ce-i asta?”. Totul a năvălit înapoi”, a declarat Björn Ulvaeus pentru New York Times.

ABBA se reunesc după 40 de ani! Benny Andersson și Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog au scris istorie în muzica modernă, marile lor succese (amintim: ”Money, Money, Money”, ”Take o Chance on Me”, ”Chiquitita”, ”Gimme! Gimme! Gimme!” ori ”The Winner Takes It All”)  au dominat clasamentele muzicale de la sfârșitul anilor ’70. Formația care a câștigat și Eurovision (1974) și are un muzeu dedicate în Stockholm, s-a dizolvat în 1983.

Marina Voica împlinește astăzi 84 de ani! Trăiește fără pensie și ascultă muzică latino.