x


 • EUR
  4.6551
  USD
  3.9650
 • 6° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  11 km/h
  Umiditate

  70%
  Presiune

  34101 hPa
string(8) "software"

„Abuzul“ nedorit al Microsoft: te-a forţat să treci la Windows 10 din greşeală

Windows 10 a fost instalat automat pe unele computere, iar Microsoft susţine că n-a fost decât o greşeală. Mai mult, va remedia asta.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.10.2015, 9:33 | Actualizat: 19.10.2015, 9:33
Din momentul lansării oficiale, a fost evident pentru oricine că gigantul din Redmond şi-a propus să fie foarte agresiv când vine vorba de propagarea Windows 10. Ultima lor greşeală s-ar putea să fi atins performanţa de a aliena un număr suprinzător de mare de utilizatori de Windows. Deşi există multe motive să faceţi tranziţia la Windows 10, există la fel de multe motive pentru a rămâne la bătrânul Windows 7.
Din păcate, conform celor de la ArsTechnica, mai mulţi utilizatori s-au trezit că Windows 10 a început să se instaleze singur pe ale lor PC-uri. Acest scenariu se pare că este destul de răspândit, iar problema a fost declanşată de o greşeală a celor de la Microsoft ce a fost recunoscută şi, într-o oarecare măsură, a fost şi remediată între timp. ,,În ultimul Windows update, opţiunea [de instalare a Windows 10] a fost bifată implicit; aceasta a fost o greşeală şi îndepărtăm acea bifă.”
Citeste mai mult: adev.ro/nwgfvb