Actorul Adrian Nartea a devenit tată de fată. Va purta numele Petra!

0
13
Actorul Adrian Nartea a devenit tată de fată. Va purta numele Petra!

”A venit! Am aşteptat-o nouă luni şi ieri le-am adus acasă! Începe un nou capitol în vieţile noastre unde va trebui să avem din nou răbdare, multă multa iubire şi zâmbete, chiar si atunci când plângem. Bine ai venit acasă, Petra! Te iubim enorm!’” a ținut să-și exprime bucuria cu prietenii săi din mediul virtual, Adrian Nartea (38 ani).

Adi Bărar de la Cargo va fi înmormântat azi, în condiții de carantină. Fanii au găsit un mod inedit să-l conducă pe ultimul drum

În luna februarie a anului acesta, Alina și Adrian (care a aflat că va deveni tată la telefon, după ce soţia sa i-a trimis pe WhatsApp o poză cu testul de sarcină) au aniversat 11 ani de relație. În noiembrie 2020, invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, cuplul spunea despre sarcină: „Nu am refuzat ideea, dar nici n-am plănuit. Aveam altele pe cap, sincer, în momentul ăla”. Întrebați apoi de ce le este teamă de această dată, Alina a completat: „La mine e cu răbdarea, clar. La mine o să fie dublu mami și sper să se mai domolească în partea asta mami, mami de 100 de ori. Eu sper doar să am răbdare suficientă. (…)

Actorul Adrian Nartea șactuala sa soție s-au cunoscut în timpul unei ședințe foto care a avut loc în Tunisia. La vremea respectivă, Adrian Narta era model, iar Alina era stabilită la Milano. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere, iar relația lor a început la scurt timp.

El este misteriosul tată al copilului Ramonei Bădescu! Este bancher