El este misteriosul tată al copilului Ramonei Bădescu! Este bancher

Devenită mama în urmă cu doi ani, frumoasa olteancă ce a fost distribută în multe emisiuni și filme italiene la începutul anilor ’90, îl  prezintă prima dată pe omul ce i-a adus zâmbetul pe buze, Fabio Cali, un bancher cu origini din Sicilia.

Ramona Bădescu l-a dezvăluit că bărbatl care o face fericită și alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani de zile. Alături de el, olteanca noastră a devenit pentru prima oară mamă. Cuplul are împreună un băiețel minunat, care pe 17 martie împlinește 1 an și 6 luni.

Vedeta are multe în comun cu viitorul ei soț, cu un an mai mare decât ea. Fiul lor, Ignazio Salvo Cali își moștenește tatăl cu desăvârșire. Din cauza pandemiei, micuțul Ignazio, nu a putut fi botezat, pentru că părinții lui și-au dorit o ceremonie fastuoasă pentru el. Atât Ramona, cât și viitorul ei soț așteaptă momentul potrivit pentru creștinarea fiului lor! Cel mai probabil imediat după ce în Italia se vor mai așeza lucrurile după pandemie.

Tatăl Cătălinei Ponor a luat la bătaie doi polițiști! A fost reținut și urmează să fie plasat sub control judiciar

”Ignazio este foarte pedant dar foarte ambițios, este exact așa cum este zodia lui de Fecioară. Încerc să vorbesc cu el și în italiană dar și în limba română, în engleză. Nu l-am dus încă la creșă, dar intenționez să o fac chiar dacă o să ne fie greu să ne despărțim unul de altul. Sper că peste 2-3 luni să poată merge la creșă. Îl văd atunci când mergem în parc că își dorește să socializeze cu ceilalți copii, dar nu vreau să risc încă, mai așteptăm 2-3 luni, poate mai trece puțin pandemia și ne mai liniștim. Fiul meu e bucățică ruptă din tatăl luni. De la mine a luat rotunjimea feței, dar ochii, fruntea și structura corpului sunt de la tatăl lui. Atunci când îl țin în brațe, am impresia că îl țin în brațe pe tatăl lui când era bebeluș. Ignazio mă ține în formă, nu mai merg la sală, fac sport cu el în parc când îl plimb cu căruciorul și când iesim la plimbare”, declara pentru Click șa începutul anului, Ramona Bădescu.

Adi Bărar de la Cargo va fi înmormântat azi, în condiții de carantină. Fanii au găsit un mod inedit să-l conducă pe ultimul drum

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed