Tatăl Cătălinei Ponor a luat la bătaie doi polițiști! A fost reținut și urmează să fie plasat sub control judiciar

Bărbascu a fost urmărit de un echipaj de poliție după ce a intrat cu mașina pe contrasens, pe o stradă cu sens unic. Incientul ar fi avut loc sâmbătă.

În momentul când i s-a cerut să se legitimeze, Florin Bărbascu a refuzat și a încercat să se sustragă, intrând în clădirea unde este sala de fitness. Tatăl vitreg al gimnastei i-ar fi lovit cu pumnul pe cei doi poliţişti locali în momentul în care aceștia au încercat să-l imobilizeze, în incinta sălii de fitness aflata pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Poliţiştii au fost transportaţi la spital, ambii necesitând 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

După o carieră de rocker iubit, solistul Rudof Stauder de la Legion este noul subprefect al Maramureșului

Lui Florin Bărbascu, fost sportive de performanță, i-a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru infracțiunea de ultraj. După audierea martorilor și urmărirea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zona incidentului, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au luat decizia de a-l reține pe agresor.

Florin Bărbascu s-a născut la Bârlad, unde a început să practice rugby-ul la Clubul Rulmentul.. La Constanța, tatăl gimnastei Cătălina Ponor a jucat rugby la ITC, Cleopatra, CS Năvodari, RC Farul, iar în ultimii ani a fost component al echipelor de old-boys Rechinii și Farul, transmite Focus Press.

Maia Morgenstern o omagiază azi pe cea care i-a model în viață, mama sa. ”Sărbătoresc chipul, pecetea pe care a lăsat-o asupra mea, unica mama”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed