După o carieră de rocker iubit, solistul Rudof Stauder de la Legion este noul subprefect al Maramureșului

Subprefectul Stauder nu a ascuns, ba chiar s-a mândrit că, 25 de ani a fost în fruntea uneia dintre cele mai iubite trupe metal din România, Legion (care și-a încheiat activitatea înaintea pandemiei).

Această calitate nu a fost prea admirată de foștii săi colegii politicieni din consiliul Județean Maramureș, însă Rudolf i-a pus cu botul pe labe pe toți cei care l-au persiflat în conflicte politico-administrative care au luat în zeflemisire cariera sa pe scena muzicală românească în care a bucurat generații de rockeri. Rockerul politician i-a ținut piept inclusiv fostului președinte al Consiliului Județean Maramureș Gabriel Zetea. ”Mulțumesc colegilor din Biroul Permanent Județean PNL Maramureș pentru încrederea acordată prin nominalizarea la funcția de subprefect a județului.  Îmi voi dedica toată energia și cunoștințele pentru atingerea obiectivelor și proiectelor promise maramureșenilor”, a ținut să-și arate recunoștința Rudolf Stauder.

Pe când era consilier local, colegii din partide concurente au încercat într-un mod ridicol să-l denigreze pe solist postând fotografii din perioada când trupa Legion punea în mișcare valuri de plete la concerte.

Măruță l-a băgat în spital pe Florin Busuioc. ”Cum mi-a dat-o el, așa!”

 ”Mi-a amintit că mai am și eu în arhiva persoană o duzină de poze asemănătoare și nu mi-e rusine deloc cu ele. Sunt mândru de ce am realizat alături de trupa Legion de-alungul celor 25 de ani de activitate”, a fost replica pe care consilierul nonconformist le-a dat-o celor ce au încercat să-l discrediteze în fața opiniei publice.

Trupa Legion a luat ființă în 1994 și, chiar dacă în ultimii ani concertele lor au fost rare, asta și datorită activității profesionale a fiecărui membru, grupul a influențat muzical multe ale formațiii din zona rockului metal. Alături de Rudolf ”Rudy ” Stauder, în Legion s-au aflat: Otto Ulman (chitară), Csaba Szollosy (chitară bass) și Nabil Karsheh (tobe). Ultimul EP Legion, ”Ghost Killer” a fost masterizat în Suedia de o celebră echipă de studio ce a lucrat cu nume mari ale scenei heavy metal, amintim Meshuggah ori In Flames.

Faimos pe patru continente, Anghel Gheorghe Caliu a fost prădat de hoți chiar la Clejani, locul pe care l-a cântat în întreaga lume

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed