Faimos pe patru continente, Anghel Gheorghe Caliu a fost prădat de hoți chiar la Clejani, locul pe care l-a cântat în întreaga lume

0

Hoții i-au distrus viorile crezând că acolo sunt ascunși bani, instrumentele fiind moștenite de la bunicul său, adevărate piese de tezaur. Artistul (61 ani) care l-a cucerit și pe Johnny Depp, alături de care a jucat și într-un film, este foarte supărat și speriat și, de aceea, nu a depus plângere la poliție.

Deși a înconjurat globul și a susținut spectacole cu casa de bilete închisă în Japonia, până în America Latină,  Anghel Caliu, care după retragerea bătrânilor lăutari de la Clejani și-a format propria formație, Taraf de Caliu, cu care, înainte de pandemie a concertat pe tot continentul, chiar acompaniați de orchestre simfonice, nu o duce prea bine financiar în acestă perioadă, Acesta fiind și dezampăgirea celor ce i-au prădat casa, care au distrus totul în căutarea de bunuri valoroase. ”Mi-au distrus două viori, comorile mele, erau de la bunicul meu, moștenire. Praf mi le-au făcut. Sunt un om mort! Mi-au luat ceva din viață. Le-au făcut țăndări”, a declarat artistul celor de la cancan.ro.

Lavina, soția lui Ștefan Bănică Jr, dă o lovitură virusului! Creează bluze cu mască de protecție, ultima modă în panemie

Cu Tarak du Daidouks, Caliu u fost de 15 ori în Japonia, și a ajuns până în America de Sud și Noua Zeelandă. În 1995 i-au atras atenţia actorului Johnny Depp după un concert susţinut la Paris. Prietenia s-a legat rapid între ţiganii români şi celebrul actor, după un timp propunându-le să joace într-un film, alături de el. Lăutarii au apărut în filmul “Omul care plânge”, produs de jurnalista Sally Potter, în 2009. Alături de  John Johnny Deep, lăutarii au intrat în rolul familiei starului de la hollywood. Actorul a rămas impresionat de muzica lor şi i-a luat acasă să-i cânte o noapte-întreagă.

Căsătorie în showbiz, pe reguli de pandemie! George Hora s-a însurat, nașă i-a fost ”Mama Natură”