Măruță l-a băgat în spital pe Florin Busuioc. ”Cum mi-a dat-o el, așa!”

Omul ce aduce interpretările meteorologice la Pro TV, actorul Florin Busuioc (58 ani) a explicat dispariția sa de pe micile ecrane, în aceeași perioadă în care Cătălin Măruță a descoperit că este pozitiv și și-a continuat emisiunea din carantină, de acasă.

Ieri, actorul s-a hotărât să povestească care a fost cauza pentru care a luat o pauză de la meteo. ”Te-a imunizat acum, da? Ca să nu mai luăm unul de la altul. Aoleu, ce dărnicie a avut Cătălin în ziua aia. Cum mi-a dat-o el așa. Ia, măi, și tu, ca să stai liniștit în spital o lungă vreme. Ce să fac, am stat”, i-a spus Busuioc, colegului său de trust, refăcut după contactul cu virusul.

 

Ea are cele mai lungi picioare din lume! Acestea reprezintă 60% din înălțimea sa

În decembrie, Busu a creat valuri la Pro TV după ce și-a exprimat părerea  în direct privind apariția virusului Sars-Cov-2. Atunci a spus că nemilosul COVID-19 a fost creat în laborator, iar principalii vinovați ai acestei nenorociri ar fi marile companii ale lumii.

În urmă cu trei ani, Florin Busuioc s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, mai precis a avut un infarct după un spectacol susținut pe scena Filarmonicii Oltenia din Craiova.  Actorul a stat internat atunci în spital aproape o lună şi i-au fost montate două stenturi la inimă. La începutul lunii februrie, atât Andra, Cătălin Măruță, dar și copiii lor, David și Eva, au fost testați pozitiv pentru noul coronavirus. Din fericire, forma pe care au făcut-o a fost una ușoară și nu a fost nevoie de internare în spital.

Trâmbițat drept festivalul verii 2021, Untold debutează cu o… amânare. A fost reprogramat în septembrie

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri