Ea are cele mai lungi picioare din lume! Acestea reprezintă 60% din înălțimea sa

Potrivit Guness Book, circa 60% din înălțimea lui Maci este asigurată de picioare. „În clasa a X-a a încetat să-mi pese de părerea oamenilor despre mine”, a declarat ea pentru Cartea recordurilor. Tânara se folosește de faima dobândită pe rețelele de socializare pentru a-i învața și pe alții ca ea cum să-și accepte înălțimea. Maci Currin are 2 milioane de urmăritori pe Tiktok și 73.000 pe Instagram, iar videoclipurile sale YouTube atrag milioane de vizualizări. Tânăra povestește că a fost o victim a bullying-ului și asta pentru înălțimea ei totală. Este cam cea mai înaltă de peste tot, iar adolescenta recunoaşte că acest aspect e incomod când ceilalţi o exclud din această cauză.

Actorul Marius Manole, dezvăluiri șocante: ”Am trăit pe datorie întreaga viață. Consumul de alcool m-a aruncat în depresie”

„Sper ca femeile ca mine să vadă că înălțimea lor este un dar. Și că nu trebuie să-ți fie rușine pentru înălțimea ta. Trebuie să înveți să accepți acest lucru”, a mai spus  Currin.

Până  recent recordul i-a aparținut Ecaterinei Lisina (FOTO), în vârstă de 33 ani, care mai deținea un record, anume ”Cel mai mai înalt fotomodel-femeie” (2.05 centimetri). Modelul rus a fost jucătoare  de baschet și provine dintr-o familie în care înălțimea este ceva obișnuit. Fratele ei are 1,98 metri, tatăl ei –1,95, iar mama 1,85.

Roxen a luat bătaie cu coada de mătură! Solista ce va urca pe scena Eurovision 2021 dezvăluie calvarul prin care a trecut

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri