Roxen a luat bătaie cu coada de mătură! Solista ce va urca pe scena Eurovision 2021 dezvăluie calvarul prin care a trecut

0
7
Roxen a luat bătaie cu coada de mătură! Solista ce va urca pe scena Eurovision 2021 dezvăluie calvarul prin care a trecut

Pe numele său Larisa Roxana Giurgiu, artista dezvăluie că a fost victim violenței domestice. Într-un moment de gelozie, iubitul său a lovit-o cu o coadă de mătură. S-a întâmplat anul trecut, în perioada de după lockdown, iar nefericita situație a fost urmată cu o plângere la poliție din partea cântăreței.

Roxen a obținut un ordin de protecție împotriva iubitului gelos care a lovit-o cu pumnii și palmele peste față și cu o coadă de mătură peste genunchi. “Am avut ghinionul să trec prin aceasta experiență, consider că a fost o lecție importantă și stiu ce greșeli să nu mai repet. Înțeleg foarte bine problema violenței domestice. Am fost abuzată emoțional și șantajată, dar asta nu m-a oprit să lupt pentru a încerca să elimin această problemă care, bineînțeles, mă macină”, a spus Roxen (21 ani).

15 ani de la moartea Laurei Stoica! Mama artistei, mesaj emoționant: ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu că ea a făcut parte din viața mea!”

”Pentru mine, ultimul an a fost unul plin, din toate punctele de vedere, cu momente bune și mai puțin bune, însă ceea ce contează este că am avut câteva proiecte care m-au bucurat nespus. Piesa ”Amnesia” este una extrem de personală, cuprinde toate aceste sentimente pe care le-am trăit în ultima perioadă și le dă voce. O simt aproape de mine, mă reprezintă, iar sufletul meu și trăirile mele se regăsesc în ea” a declarat Roxen despre piesa cu care va intra sub semnul competiției la Rotterdam, intitulată “Amnesia”.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc în luna mai a.c. Semifinalele se vor desfășura pe faimoasa arenă Ahoy Arena (18 și 20 mai), marea finală fiind programată pe 22 mai). Show-ul va fi organizat urmărind trei posibile scenarii.

Actorul Marius Manole, dezvăluiri șocante: ”Am trăit pe datorie întreaga viață. Consumul de alcool m-a aruncat în depresie