Trâmbițat drept festivalul verii 2021, Untold debutează cu o… amânare. A fost reprogramat în septembrie

 Conceptul exclusivist Untold Odyssey a fost mutat la o dată nouă, în toamnă a.c. (1-5 septembrie) în ciuda echipamentului PCR promis la îmbarcare și a spațiilor de izolare de pe vapor.

Devenit unul dintre cele mai mari festivaluri muzicale din Europa, Untold a promovat acest nou concept, ofertă nemaiîntâlnită la noi, sejur de distracție pe un imens vas de croazieră închiriat, departe de orașele cu restricții. Conform organizatorilor, la bordul vasului se vor îmbarca odată cu doritorii, mari dj și artiști care vor completa sejurul cu momente muzicale ce vor face minivacanța una memorabilă.

Untold Odyssey a promis, fără să țină seamă de scenariile epidemiei, ”opriri” la Ibiza și  Barcelona, iar îmbarcarea se va face în apropiere de Roma.

Roxen a luat bătaie cu coada de mătură! Solista ce va urca pe scena Eurovision 2021 dezvăluie calvarul prin care a trecut

Pentru cei care cred că este o investiție sigură în distracție, aceeași organizatori au promis celor ce și-au achiziționt deja bilete, 5 scene montate pe puntea vasului și un line-up de vedete. În plus, zece restaurante incluse în prețul sejurului și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri, acces la piscine, spa-uri, aqua park, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de casino. Ofertă de festival ce niciun alt competitor din lume, chiar și cei mai importanți organizatori de festivaluri de renume, nu au avut curaj să o facă!

Untold Odyssey a pus în vânzare 2500 de bilete, cel mai scump bilet fiind de1500 dolari (de persoană, exceptând zborul București-Roma).

Roxen a luat bătaie cu coada de mătură! Solista ce va urca pe scena Eurovision 2021 dezvăluie calvarul prin care a trecut

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed