Actrița Laura Cosoi e în doliu! Tatăl său a murit. A fost un mare antrenor de handbal

 Fost profesor de educaţia fizică la Colegiul Naţional şi antrenor de handbal şi baschet, bărbatul se afla într-o stare fizică bună îănsă suferea de diabet zaharat.

Marius Cosoi a fost unul dintre cei mai buni antrenori de handbal pe care i-a dat sportul ieșean. Ultima dată când echipa de baschet feminin locală a promovat în divizia A, Marius Cosoi s-a aflat la “cârma” echipei.

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus. Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei’, cum se numea întrecerea școlară înainte de 90.

Povestea de dragoste a elevei de liceu Ianna Novac cu profesorul său Octavian Dobrotă. Astăzi, soprana și tenorul au împreună doi copii

În acea echipă, mai târziu, au rămas în handbal componenți ai lui Poli Iași. Era și acum profesor de sport la Colegiul Național. Feciorul meu și colegii săi, chiar dacă nu au făcut sportul cu dumnealui, au avut șansa să cunoască un om pentru care era o bucurie să învețe copiii să iubească mișcarea și jocurile sportive.Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, prieten bun cu Marius Cosoi.Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, scria Luara Cosoi despre tatăl ei.

Așa arăta Marcel Pavel când avea plete! ”Miliția mă tot întreba dacă am serviciu”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed