AcasăMoney&PeopleAdela Popescu, despre cum a reușit să falimenteze magazinul părinților săi: ”Eu...

Adela Popescu, despre cum a reușit să falimenteze magazinul părinților săi: ”Eu vindeam la bar”

Cu mult înainte să ajungă la Pro TV ori să urce pe scena muzicală, Adela Popescu s-a ocupat de micile afaceri ale părinților săi. Soție și mama, astăzi vedeta este atentă cu finanțele familiei sale, însă nu mereu a fost așa.

Actrița și solista recunoaște că a vândut la tejgheaua magazinului familiei dar și la barul discotecii pe care aceștia l-au deschis-o ulterior într-o comună vâlceană  Însă vârsta și dezinteresul au făcut ca  pravălia familiei să intre în faliment, vedeta de televiziune recunoscând că a fost principala vinovată de situație. „Am dat faliment în aproximativ șase luni. Dar să vă spun ce făceam, că de atunci am eu probleme cu calciul, toate băuturile acelea negre carbogazoase, le beam împreună cu prietena mea, Claudia.

Le mai ții minte pe Cheeky Girls, româncele ce au dat lovitura în Marea Britanie? Își încearcă norocul iar, după 20 de ani!

Adela Popescu, despre cum a reușit să falimenteze magazinul părinților săi. S-a întâmplat în 6 luni

Ca să nu mă bată îi dădeam și ei. Cred că avem vreo 12 ani, deja vindeam acolo. Și erau bomboanele alea, acum nu știu dacă mai există…Luam tubul, mâncam bomboanele și îl vindeam jumate”, a povestit Adela Popescu. După ce au închis magazinul au continuat cu un mic club unde, de asemenea era implicată și mezina familiei. ”Când a luat Bogdan la facultate (unul din frații săi-n.r.), s-au dus și lăzile de bere și așa mai departe. Eu vindeam la bar. Avem un singur sortiment de băuturi, dar era aranjat frumos, pus în vitrină. Am intrat în faliment și asta a fost”, a recunoscut prezentatoarea Pro Tv în propria sa emisiune.

Începe Electric Castle 2022! Sunt așteptati circa 250.000 de participanți

Ultimele Articole